Ak Parti Seçim Büroları Törenle Hizmete Açılmaya Devam Ediyor

AK Parti Gaziantep İl Başkanı Ahmet Uzer ve milletvekili adayları Selimiye Mahallesi ve Eyüp Sultan Mahallesi‘ndeki seçim bürolarını törenle hizmete açtı. Tören sırasında ise Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) üyesi olan, 120 kişi AK Parti‘ye geçti.

Ak Parti Seçim Büroları Törenle Hizmete Açılmaya Devam Ediyor
Partililerin yoğun ilgi gösterdiği seçim büro açılış programına Selimiye Mahallesi‘nden başlayan, İl Başkanı Ahmet Uzer, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Milletvekili Adayı Hüseyin Çelik ve Fatma Şahin, Derya Bakbak, Şamil Tayyar, Abdullah Tombul, Ali Şahin, Mehmet Sarı, Mehmet Erdoğan, Fikret Tural, Adem Yücel, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu buradaki hizmet bürosunun açılışını gerçekleştirdi.

AK Parti milletvekili adaylarını tanıtan Ahmet Uzer yaptığı konuşmada, "Gaziantep için çalışıyor şehrimizi güzelleştirmek ve huzura kavuşturmak için çaba harcıyoruz. İnşallah 12 Haziran‘da yapılacak olan seçimlerde yeniden iktidar olur ve bize çelme takmak isteyenlere böylece cevap vermiş oluruz" dedi.

Gaziantep‘ten Halep‘e hızlı tren hattı döşeyeceklerini müjdeleyen Hüseyin Çelik ise, "Gaziantep için yaptığımız en yeni ve en güzel çalışmalara bir yenisini daha ekleyeceğiz. Buda Gaziantep‘ten Halep‘e hızlı tren hattı olacak. Çalışmalara kısa süre içinde başlayacağız. Bu sabah Başbakanımız ile görüştüm. Sizlere ve Gazianteplilere selam söyledi. Kastamonu‘da meydana gelen hain saldırıda hayatını kaybeden şehidimizin yakınlarına başsağlığı, yaralı kardeşime ise acil şifalar diliyorum" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından CHP‘den ayrılan yaklaşık 120 kişiye Hüseyin Çelik ve milletvekili adayları rozet taktı. Daha sonra ise seçim bürolarının açılışları gerçekleştirildi.

Kaynak: İHA