Trt Şeş‘ten Vali Sodan‘a Teşekkür Plaketi

TRT-6 ( TRT Şeş), Adıyaman‘da yaptıkları programlarda kendilerine destek veren Adıyaman Valisi Ramazan Sodan‘a teşekkür plaketi takdim etti. Vali Sodan‘a plaketi TRT-6 (TRT Şeş‘te) yayınlanan ‘Afiyet Olsun‘ Kürtçe adıyla ‘Noşi Canbe‘ adlı programın sunucusu Abdullah Toprak takdim etti.

Kendisine teşekkür plaketi verilmesinden memnuniyet duyduğunu söyleyen Vali Ramazan Sodan, TRT Şeş‘in kültür ve sanat programları kapsamında Adıyaman‘da yaptıkları programlarda Valilik olarak her türlü desteği verdiklerini ve bundan sonra da gerekli desteklerde bulunacaklarını ifade etti.

Konuşmasına Adıyamanlı olduğunu belirterek başlayan TRT Şeş Program Yapımcısı Abdullah Toprak, ‘Noşi Canbe‘ programının 2 yıldır yayında olduğunu ve programın Adıyaman‘ın tanıtımına büyük katkı sağladığını kaydetti.

Toprak:"Programımızın adı her ne kadar yemek programı ise de sadece yemek içerikli bir program olmayıp, aynı zamanda yörenin tarihi eserleri, şehir görüntüleri, vatandaşlarla röportajlar ve o yörenin lezzetlerini orada yaşayan vatandaşlarımıza küçük bir yarışmayla sunarak tanıtımını yapmış oluyoruz" dedi.

Abdullah Toprak, konuşmasına şunları ekledi;"Adıyaman‘da yaptığımız kültür ve sanat programları çerçevesinde Sayın Valimiz Ramazan Sodan, Adıyaman‘ın tanıtımı açısından bizlere her türlü desteği vererek, bizlerde verdikleri o destekle Adıyaman‘da çok güzel bir program hazırlayıp, vatandaşlarımızın beğenisine sunmuş olduk."

Kaynak: İHA