Menderes Türel Antalya’Da Miting Havasında Seçim Bürosu Açtı

Antalya eski belediye Başkanı Menderes Türel’in seçim ofisinin açılışı miting havasında gerçekleştirildi. Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül de konuşmasında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Menderes Türel’i bir evladı gibi sevdiğini aktardı.

Antalya eski belediye Başkanı Menderes Türel’in seçim ofisinin açılışı miting havasında gerçekleştirildi. Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül de konuşmasında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Menderes Türel’i bir evladı gibi sevdiğini aktardı.

AK Parti Antalya 3. sıra milletvekili adayı Menderes Türel, Sakarya Bulvarı Kanal Mahallesi’ndeki seçim ofisinin açılışı gerçekleştirildi. Açılışa Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül, Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclis Başkanı Mevlüt Çavuşoğlu, AK Parti milletvekili adayları ve bini aşkın partili katıldı. Miting havasında geçen seçim bürosu açılışında konuşan milletvekili adayı Menderes Türel, 12 Haziran’da Antalya’nın AK Parti’de buluşacağını, gecesini gündüzüne katıp şehir için çalışacağına söz verdi.

Antalya ve Türkiye’nin hizmetine milletvekili adayı olarak talip olduğunu aktaran Menderes Türel, siyasetin Türkiye’yi bölen değil, bütünleştiren bir alan olması için çalışacağına söz verdi. Antalya’da son iki yılda yaşanan hayal kırıklıklarını tamir etmeye hazır olduklarını kaydeden Türel, “AK Parti bu ülkede halkın demokrasisini getirmek için çok önemli adımlar attı. Muhalefet ‘at atabilirsen ya tutarsa’ mantığıyla siyaset yapıyor. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın’ın vaatleri gibi genel başkan Kemal Kılıçdaroğlu da yapmayacağı vaatleri söylüyor. Milletimiz artık CHP’nin vaatlerine inanmamaktadır.” diye konuştu.

CHP’nin Silivri Cezaevin’de bulunanları aday gösterdiğini kaydeden Menderes Türel, CHP’nin samimiyetinin bundan kaynaklandığını, CHP’li Mustafa Akaydın’ın da verdiği hiçbir vaadi yerine getirmediğini kaydetti. Akaydın’ın güneş ev projesinin de gerçekleşmediğini aktaran Türel, “Kendi yaptırdıkları Güneş Ev’in bile elektriğini üretemediler. 100 bin kişiye iş ve bedava elektrik vaatlerini gerçekleştiremediler.” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Konuşmasının ardından kürsüye çıkan Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Türel’e övgüler yağdırdığını söyledi. AK Parti’nin milletin iradesiyle bugünlere kadar geldiğini aktaran Bakan Gönül, “Sayın Başbakanımız Menderes beyi evladı gibi seviyor. Başbakanın en yakınında olan birisi olarak Menderes beyin belediye başkanlığı ile ilgili son durumuna ne kadar üzüldüğünü size anlatamam. Evladının haksızlığa uğradığını hissetti. En çok hizmetin alındığı bir bölgede, gece gündüz çalışmış bir kardeşimiz. Ama bugün onun hakkı teslim ediliyor.” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Öte yandan AK Parti’ye katılan bin kişiyi temsilen 20 kişiye rozet takıldı. Daha sonra Bakan Gönül ve milletvekili adayları seçim ofisinin kurdelesini kesti.