Ali Aşlık: Diğer Partiler Sadece Laf Cambazlığı Yapıyor

AK Parti İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı Ali Aşlık, diğer partilerin İzmir için herhangi bir projesinin olmadığını belirterek, “Seçim çalışmalarında bile proje yapacağız diyemiyorlar. Sadece laf cambazlığı yapıyorlar. Üreteceğiniz hizmetleri anlatın.” dedi.

AK Parti İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı Ali Aşlık, diğer partilerin İzmir için herhangi bir projesinin olmadığını belirterek, “Seçim çalışmalarında bile proje yapacağız diyemiyorlar. Sadece laf cambazlığı yapıyorlar. Üreteceğiniz hizmetleri anlatın.” dedi.

    Milletvekili adayları Ali Aşlık ve Doğan Bayram, Seferihisar Sanayi Bölgesi’nde esnafı ve mahalle muhtarlarını ziyaret etti. Çamtepe ve Gödence’de kahvehane toplantıları düzenleyen Aşlık, AK Parti olarak 2011 genel seçimlerinin ardından İzmir için önemli projelerinin olduğunu, diğer partilerin ise sadece ideolojik söylemlerle oy toplamaya çalıştığını ifade etti. Turizm, sağlık, ulaşım, deniz ticareti gibi konularda İzmir için çok büyük projeler hazırlandığını, bunun da seçim beyannamesinde açıklandığını anlatan Aşlık, “Diğer partilerde seçim beyannamesini koysun ortaya, İzmir için tek bir projeleri bile yok. 10 yıl önce verdikleri metro sözünü bile hala tutabilmiş değiller. Plansız programsız başlatılan ve bir türlü bitirilemeyen metro çalışması yüzünden esnaf ciddi sıkıntılar yaşıyor, onlarca kepenk kapandı, kapanmaya da devam ediyor.” diye konuştu.

KENTSEL DÖNÜŞÜM ATAĞI

    İzmir’in en büyük sorunlarından olan çarpık yapılaşma konusunda merkezi hükümet olarak önemli projelerin hayata geçirileceğinin altını çizen Aşlık, vatandaşların daha güvenli, sağlıklı ve modern binalarda yaşaması için çalışmalar yapılacağını söyledi.

    Yerel yönetimlerin uzun süreden bu yana İzmir’de kentsel dönüşüm anlamında hiçbir girişimde bulunmadığını kaydeden Aşlık, “Biz parti gözetmiyoruz, vatandaşımıza gidecek her hizmete destek vermeye hazırız diye birçok kez çağrıda bulunduk. Kentsel dönüşüm konusunda İzmir’de hiçbir belediye adım atmadı. Önümüzdeki süreçte AK Parti hükümeti olarak İzmir’de büyük bir hamle başlatacağız. Çok sayıda konut yenilenerek deprem yönetmeliğine uygun, mimari yapısıyla göz dolduran ve konforlu hale getirilecek.” şeklinde konuştu.

TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜK LİMANI İZMİR’DE OLACAK

    Türkiye’nin en büyük ve dünyanın ilk 10 limanlarından birinin Çandarlı’ya inşası için geçtiğimiz günlerde düğmeye basıldığını hatırlatan milletvekili adayı Aşlık, AK Parti döneminde tüm İzmir’de olduğu gibi Seferihisar’da da hükümet tarafından önemli yatırımlar yapıldığına değindi.     

    Aşlık, “Göreve geldiğimizde yapımına yeni başlanan Güzelbahçe-Seferihisar Dubleyolu kısa sürede tamamlandı. Kavakdere Barajı bitirildi. Öğretmenevi yapılarak ilçedeki eğitimcilerimizin hizmetine sunuldu. Turizm açısından ilçenin lokomotif yörelerinden olan Doğanbey-Özdere arasındaki yol kısa sürede duble yol haline getirildi. Payamlı’daki çiftçilerimizin sulama sıkıntıları Payamlı Göleti yapılarak giderilmiştir. Sığacık Yat Limanı tamamlanarak geçtiğimiz yıl hizmete sunulmuştur.” ifadelerini kullandı.