Münevver Arınç İnegöl Kadın Kolları‘yla Bir Araya Geldi

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç‘ın eşi Münevver Arınç, İnegöl‘de AK Partili kadınlarla bir araya geldi.

AK Parti ilçe teşkilatı tarafından bir çay bahçesinde düzenlenen toplantıya; Münevver Arınç, Belediye Başkanı Alinur Aktaş, milletvekili adayı Hakan Çavuşoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe‘nin eşi Hüsniye Altepe, İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş‘ın eşi Sevinç Aktaş, Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin‘in eşi Melahat Keskin, Batı Trakya Türklerinin merhum lideri Dr. Sadık Ahmet`in eşi Işık Ahmet ile çok sayıda partili kadın katıldı.

Dr. Sadık Ahmet`in eşi Işık Ahmet, 52 yıl sonra Batı Trakya‘ya bir başbakan geldiğini belirterek, "Batı Trakya uzun yıllar sonra bir lider gördü. Eşim seçimlerde yüzde 98 oranında bir oy aldı ama meslektaşları onu desteklemedi. Arkalarını dönüp gittiler. Batı Trakya çok güçlü bir başbakan gördü. Ülke olarak birlik beraberlik içerisinde olmaya devam edin. Biz bunun yokluğunu yaşıyoruz" dedi.

Münevver Arınç ise AK Parti iktidarı zamanında çok güzel çalışmalar yapıldığını belirterek, "İktidarımız gece gündüz çalışıyor. Refah Partisi döneminde 1990-1995 yılları arasında Manisa‘da kadın kolları başkanlığı yaptım. Manisa‘da çok aktif çalışmalarımız olmuştu. Kadın kolları üyeleri ile birlikte birlik ve beraberlik içinde önemli çalışmalar yaptık. Eşim milletvekili olduktan sonra Ankara‘da yaşamaya başladık. Allah bize bu dönem de Bursa‘dan aday olmayı nasip etti. Kadınlarımızın sahada olması çok

önemlidir. Kadınlarımız güçlü bir şekilde çalışıyor. Coşkuyu hep birlikte yaşıyoruz. Sizler bize umduğumuzdan, tahmin ettiğimizden daha çok sıcak bir şekilde kucağınızı açtınız. Tekrar tekrar teşekkür ediyorum. Bu dönemin de hepimiz için hayırlı olmasını diliyorum. Sizlerden gelecek oylarla 12 Haziran akşamını bayram yapalım" diye konuştu.

Kaynak: İHA