Kardelen Koleji‘nden Çoçuk Şenliği

Kardelen Koleji 4-5 Haziran 2011 tarihleri arasında, Kardelen Koleji Eğitim Kompleksleri içerisinde Nevşehir‘de tüm çocukların da katılabileceği Çocuk Şenliği düzenliyor.

Kardelen Koleji‘nden Çoçuk Şenliği
Kardelen Koleji tarafından düzenlenen ve şişme oyun parkı, dev kay kay, canlı langırt, zıplama platformu, zıp zıp kaykay, sumo, şut becerisi, sihirbaz gösterileri, kukla gösterileri, palyaço şov gösterileri ve yüz boyama gibi çeşitli etkinliklerinde yapılacağı Çocuk Şenliği, 4 Haziran Cumartesi ve 5 Haziran Pazar günü yapılacak.

Kardelen Koleji İlköğretim Müdürü Özgül Saygılı yaptığı açıklamada, bu yıl ilkini gerçekleştirecekleri Çocuk Şenliğine tüm Nevşehir halkını davet ederken, geleceğin teminatı olan çocuklara unutamayacakları bir gün yaşatacaklarını söyledi. Saygılı, "Kardelen Koleji tarafından birincisi yapılacak olan çocuk şenliğimize tüm halkımızı davet ediyoruz. Çocuklarımız geleceğimizdir. Atalarımızın da dediği gibi ‘Ağaç yaş iken eğilir‘ sözünün ışığında yürütülecek bu çalışmalarımızın meyvesini ilerleyen yıllarda alacağımızı umut ediyorum. Tüm bu duygu ve düşüncelerim ile tüm çocuklarımızı 4 Haziran Cumartesi ve 5 Haziran Pazar günü yapılacak olan çocuk şenliğimize davet ediyorum‘‘diye konuştu.

Kaynak: İHA