Mhp Konya Milletvekili Adayı Sait Gönen:

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Konya Milletvekili Adayı Sait Gönen, Türkiye’nin bölünmesini istemeyenlerin sandıkta ülkeye sahip çıkacağını söyledi.

Mhp Konya Milletvekili Adayı Sait Gönen:
MHP Konya İl Başkanlığı’nda milletvekili adayları Zühal Ekici ve Faruk Sonkaya ile birlikte düzenlediği basın toplantısında konuşan MHP Konya 3.sıra milletvekili adayı Sait Gönen, iktidar ve muhalefeti eleştirdi.

AK Parti’nin terörist başıyla görüşerek Habur’da örgüt mensuplarını serbest bıraktığını, CHP’nin de kanun dışı yas ve kepenk kapama eylemlerine destek verdiğini belirten Gönen, “Memlekete dönüp baktığımızda, şehit haberleri yüreğimizi sızlatıyor, birileri sivil itaatsizlik söylemleriyle devlete kafa tutuyor, sokaklar yasadışı gösterilerden geçilmiyor, sadece güneydoğudaki iller değil batıda İstanbul başta olmak üzere büyük şehirlerde de güpegündüz araçlar,belediye otobüsleri yakılmaktadır. Devletin polisi bir sözde milletin vekili tarafından tokatlanmakta ve ‘Aslında o tokadı polise değil T.C devletine attım’ deme cüretkarlığını göstermektedir. Seçimlerden sonraki bebek katilinin yol haritalarını İstanbul’un göbeğinde sivillerin arasına koydukları bombaları patlatarak ilan etmektedirler. Türk milleti bombalar eşliğindeki ileri demokrasi ile tanışmaktadır” dedi.

MHP Milletvekili Adayı Gönen, iktidarı sıfır terör sorunuyla teslim alan AK Parti’nin, sekiz yıl içinde memleketi getirdiği noktanın gözler önünde olduğunu, devletin başında olanların, bu sorunları çözmesi gerektiğini bildirdi.

Terörle mücadeleyi değil müzakereyi seçen AK Parti iktidarının izlediği yanlış politikanın, seçimden sonra yapılacak anayasa değişikliğinde de devam edeceğini savunan Gönen, “Yeni Türkiye, Yeni CHP ve BDP ortak yapımı olarak sahneye sürülmek istenen yasa ve anayasa değişikliklerini parçalayarak bunların suratına fırlatacak, ülkemizin ve milletimizin bekası, bin yıllık kardeşliğimizin devamı için bunlara dur diyecek tek irade Milliyetçi Hareket Partisi’dir. Onun için MHP ye kahpece pusular kurulmaktadır. Çünkü MHP’nin arkası vatandır. Demokrasi ile yönetilen bir ülkede kararı milletimiz verecektir. 12 Haziran seçimleri bir kader seçimi olacak, iktidarın ortaya koyduğu Türkiye tablosuyla, milletimizin yaşadığı gerçekler arasındaki farkı belirleyecektir. Halkımız seçim sandığına giderek kaderi hakkında tarihi bir karar verecektir” diye konuştu.

Gönen sözlerine şöyle devam etti, “Türkiye’nin katledilmesine ilgisiz ve tepkisiz kalmayacak olan aziz milletimiz sandık başında Türkiye’nin geleceğine sahip çıkacaktır. Bölünmeyi değil kardeşliği, ihaneti değil sadakati, onurlu bir millet ve bağımsız bir devlet olarak haysiyetiyle yaşamayı seçecektir. Bizlerde millet ve memleket sevdalıları olarak diyoruz ki, ‘Felek her türlü esbabı cefasın toplasın gelsin, dönersek kahpeyiz millet yolunda bir azimetten’ Milliyetçi Hareket Partisi halkımızın yüksek iradesi ile iktidara gelecektir.”

TÜRK OCAĞI KONYA ŞUBESİNE ZİYARET

Basın toplantısının ardından Sait Gönen ve beraberindekiler Türk Ocakları Konya Şubesini ziyaret etti. Ziyarette konuşan Gönen, Türk halkının Anayasa değişikliği ile kendi coğrafyasında boğulmak istendiği bir seçim sürecinden geçildiğini ifade ederek, “Anayasa’nın değiştirilmesi teklif bile edilemeyecek maddelerinin tartışmaya açılması cüreti gösteriliyor. Böyle bir süreçte Türk Ocağı mensuplarının da yapacağı çok işler olduğunu bilincindeyiz” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Şube Başkanı Vedat Erden, Türk Milletine düşmanlığını aleni veya gizli gösterenlerle mücadelelerinin devam ettiğini söyledi. Türk Ocakları’nın kurulduğu 1912 yılından beri Türk’ün menfaatine olan her şeyle ilgilendiğini, Türk halkına düşman olanları da her zaman düşmanı olarak gördüğünü dile getiren Erden, bundan sonrada bu yönde çalışmalarını sürdüreceklerini belirtti.

Kaynak: İHA