SP K.Maraş Milletvekili Adayı Emin Odabaşı Esnaf Ziyaretinde...

12 Haziran'da Yapılacak Olan 24. Dönem Milletvekilliği Seçimlerine Az Bir Süre Kala, Saadet Partisi K.Maraş Milletvekili Adayları Seçim Çalışmalarına Hız Kesmeden Devam Ediyor.

SP K.Maraş Milletvekili Adayı Emin Odabaşı Esnaf Ziyaretinde...
Saadet Partisi Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Emin Odabaşı, SP Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kamalak’ın kardeşi Cuma Kamalak ve SP Merkez İlçe Gençlik Kolları Başkanı Fatih Odabaşı ile Sanayi esnafına, Bağlarbaşı ve Namık Kemal Mahallerindeki esnafa ziyaretler gerçekleştirdi.

SP K.Maraş Milletvekili Adayı Odabaşı: Saadet, Milli Görüş'le Gelecek !..

Esnaf ziyaretlerinde “Genel Başkanımız Mustafa Kamalak’a, halkımız sahip çıkmalı ve bağrına basmalı. Çünkü ilk defa K.Maraşlı iki dalda profesörlüğü olan biri Genel Başkanı’mız oldu.” diyen SP K.Maraş Milletvekili Adayı Emin Odabaşı sözlerine şöyle devam etti: “Mustafa Bey, Kahraman Madalyalı şehrimizin yetiştirdiği ender insanlardan birisidir. Şehrimizin kalkınması için, K.Maraş’ta yatırım ve istihdamların artması için gerekli bir insandır. Şu anda Genel Başkan olmuştur. Biz bütün K.Maraşlı hemşerilerimize diyoruz ki Genel Başkanımıza sahip çıkalım. Bu Kahramanmaraş için bir güzelliktir. Kahramanmaraş’tan da neden bir başbakan olmasın. Neden bir bakanımız yok, Başbakanımız neden Prof.Dr. Kamalak Olmasın? Gaziantep’ ten çifte çifte bakanlar çıkarken, Kahramanmaraş’tan çıkan bakan sayısı bir elin parmağını geçmemiştir. Bu mutlaka değerlendirilmelidir ve herkese diyorum ki partiniz farklı olabilir, ama Genel Başkan hepimizindir.”

SP K.Maraş Milletvekili Adayı Emin Odabaşı Esnaf Ziyaretinde...

“Önce Ahlak ve Maneviyat” gerektiğini ifade eden Odabaşı: “Biz maddeci değil maneviyatçıyız. Tek Çare, kurtuluşun tek adresi, Rahmetli Erbakan Hoca’mın dediği gibi, Milli Görüş’tür. Maneviyat güçlenirse, vatan birliği sağlanır, millet birliği sağlanır, terör biter. Biz Siyonizm ile mücadele ediyoruz.” dedi. "Kahraman şehrimizin kahramanlarıyla kucaklaşıyoruz. Her gittiğimiz yerde, insanlarımızın samimi duygu ve sıcak ilgisiyle karşılaşmaktayız. Bütün esnafımız, Milli Görüş'ün 11 aylık iktidarında olduğu gibi, bereketli, bol kazançlı günlerin özlemi içerisinde. Bereketli günler, Milli Görüş'le gelecek. O günlere kavuşacaksınız diye müjde veriyoruz. Kahramanmaraşlı Anayasa Profesörü Mustafa Kamalak'ın Genel Başkanımız olması dolayısıyla da ayrı bir ilgi görmekteyiz." dedi. "Gece-gündüz demeden, yedi gün yirmi dört saat çalışıyoruz, iyi neticeler alacağımıza inanıyoruz." diyerek sözlerini sonlandırdı.