Hanımın Çiftliği 66. Bölüm özeti ve fragmanı

Hanımın Çiftliği 66. Bölüm özeti ve fragmanı hazır. Orhan Kemal'in romanından uyarlanan dizi, Kanal D ekranlarında Cuma günleri izleyiciyle buluşmaya devam ediyor. Tüm yaşadığı olumsuzluklara rağmen hayata tutunan Serap, yeni bölümlerde de bir hayli zorlanacağa benziyor.

Hanımın Çiftliği 66. Bölüm özeti ve fragmanı
Hanımın Çiftliği dizisinin 66. Bölüm özeti Kanal D web sitesinde şu şekilde yer aldı:

Halide, Güllü’ye en ağır darbeyi vurmak için plan yapıyor

Güllü’nün arabası kontrolden çıkmış, bir ağaca çarparak durmuştur. Güllü iyidir ancak Halide yaralanmıştır. Hastaneye gittiklerinde Halide’nin durumunun sandıklarından da ağır olduğunu öğrenirler.

Bu kaza, Halide’yi her şeyi geri dönüşü olmayan bir şekilde değiştirecektir. Bu yüzden Halide’nin intikamı da ağır olacaktır. Güllü’ye, o güne kadar ki en ağır darbeyi vurmak için, vakit kaybetmeden plan yapmaya başlar. Bundan sonra göze göz, kana kandır.

Zehra, Teneke'ye gidip Cemşir ve Asuman'ı birlikte görünce deliye döner. Fakat Cemşir'in geri adım atmaya niyeti yoktur. Asuman'sa bu konuda Cemşir'den farklı düşünmektedir.

Kocası ölen, ağabeyi asılan, ikinci kocası tarafından kandırılan Serap, buna rağmen başında olduğu fabrikayı ve çiftliği ayakta tutmak için bundan sonra de devam edecek.