MHP iç kavgaya çekilmek isteniyor

Eski MHP Milletvekili Nazif Okumuş, 6 MHP'li ismin daha kaseti olduğu iddialarına ilişkin, MHP'nin parlamento dışında bırakılmak istendiğini savunarak, "MHP'lilerin, birbirinin kurdu haline getirilmeye çalışıldığını da görüyoruz. Yani MHP'liler iç kavgaya çekilmek isteniyor" dedi.

MHP iç kavgaya çekilmek isteniyor
Eski MHP Milletvekili ve Gazeteci Nazif Okumuş, 6 MHP'li ismin daha kaseti olduğu iddialarını değerlendirdi.

Okumuş, "Sözün bittiği yerdeyiz aslında, çok acı, üzüntü verici olaylar yaşanıyor" ifadesinde bulunarak, "Belki bir taraftan MHP'nin Genel Merkezinde sorumluluk noktasında olan arkadaşlarımızın içine düştüğü durum, onların hakkındaki iddialar içimizi parçalarken, diğer taraftan da millete karşı sorumluluk duygusuyla büyük bir mücadele ortamı içerisinde emek veren, alın teri döken büyük bir kitle var, milyonlar var. Dolayısıyla buradan baktığımızda büyük bir paradoksu yaşamak içten bile değil" diye konuştu.

"Bir seçim arefesinde, MHP'nin ortaya koyduğu projeleriyle, düşünceleriyle, siyasetiyle, tamamına yakının oy vermese bile bu milletle örtüşen bir siyasi partinin, parlamento dışında bırakılmak istenmesi de bir doğru" şeklinde konuşan Okumuş şöyle devam etti:

"Peki doğruda ne var? Türk milliyetçileri diye ifade ettiğimiz MHP'lilerin, birbirinin kurdu haline getirilmeye çalışıldığını görüyoruz. Yani biribirini yok etmeye, birbirini oyun dışı bırakmaya ve birbirleriyle bir siyasi mücadele içine sokulmaya çalışıldığını da görüyoruz. Yani MHP'liler iç kavgaya çekilmek isteniyor."

Okumuş, MHP'nin bu tür görüntülerle, bu tür iddialarla konuşulmuş olmasının milyonların gönlünü kırdığını söyledi.