Kütahya‘yı Temsil Edecek Kur’An Bülbülleri Belirlendi

Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde Kütahya ve ilçelerinde faaliyet gösteren Kur’an kursları arasında Kur’an-ı Kerim’i yüzünden okuma yarışması düzenlendi.

Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde Kütahya ve ilçelerinde faaliyet gösteren Kur’an kursları arasında Kur’an-ı Kerim’i yüzünden okuma yarışması düzenlendi. 20 yaş altı ve 20 yaş üstü bay, bayan öğrencilerin ayrı değerlendirildiği yarışmaya Kütahya Merkez Bölge Yatılı Kur’an Kursu, Kütahya Kavisiçi, Kütahya Bölcek, Tavşanlı Kavaklı, Simav Merkez Yatılı, Gediz Erdoğmuş, Altıntaş Üçhüyük Kur‘an Kursları katıldı.

Jüri üyeliklerini Kütahya İl Müftüsü Mustafa Üskülüplü, İl Müftü Yardımcısı Ahmet Akyıl, Din Hizmetleri ve Eğitim Şube Müdürü İhsan Baştürk, Tavşanlı Müftüsü Mecit Amil ve Domaniç Müftüsü Recep Onat’ın yaptığı yarışmanın 1.leri Kütahya Merkezde bulunan Kur’an Kursu öğrencilerinden Halil İbrahim Vural, Fatma Elif Akkoç ve Hacer Devrim oldu. Kütahya Müftüsü Mustafa Üskülüplü’nün Kur’an okumanın ve öğrenmenin önemine değindiği konuşmanın ardından yarışmada 1. olan öğrencilere altın ve kitap seti ayrıca tüm öğrencilere çeşitli ödüller verildi.

Yarışmada dereceye giren öğrenciler, önümüzdeki günlerde Bursa’da yapılacak bölge finallerinde Kütahya’yı temsil edecek.