Kurtlar Vadisi Pusu son bölüm fragmanı beyazgazete.com'da

Ekranların fenomen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu 126. Bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

Kurtlar Vadisi Pusu son bölüm fragmanı beyazgazete.com'da
Kurtlar Vadisi Pusu 125. bölüm yine heyecan fırtınası içerisinde geçti. Cumhurbaşkanı, Başbakan ve Genelkurmay Başkanı da olmak üzere bütün devlet erkânını öldürmeyi planlayan Ersoy Ulubey, harekete geçerek tank tanıtımının yapıldığı toplantıyı bastı. Ancak Ersoy’un bu toplantıyı basacağını daha önceden öğrenen Polat Alemdar, önlemini alarak Ersoy’un amacına ulaşmasını engelledi. İstediği eylemi gerçekleştiremeyen Ersoy Ulubey adeta çılgına döndü.

Olayın ardından Cumhurbaşkanı’nı ziyaret eden Ersoy Ulubey’in adamı Kaşifoğlu, Cumhurbaşkanı’nı tehdit ederek hükümeti azletmesini ve sağlık sorunlarını bahane ederek yurtdışına gitmesini istedi. Ancak Cumhurbaşkanı bu tehdide çok sert tepki gösterdi ve tüm devlet erkânını toplantıya çağırdı.

Toplantıda uzun süren tartışmanın ardından Ersoy Ulubey’in kaldığı mekana operasyon yapılmasına karar verildi. İstihbarata haber verilerek de operasyon için hazırlık yapılması istendi. İstihbaratın sorumlusu Alper’i yanına çağıran Polat Alemdar gelişmeleri sordu Ancak Polat ve adamlarını tehlikeye atmak istemeyen Alper, gerçeği onlardan saklayarak Ersoy’un evine operasyon yapılacağını söylemedi. Ancak Alper’in peşine Abdulhey’i takan Polat Alemdar, operasyonun başlamasına çok kısa bir süre kala gerçeği öğrenerek Memati ve Cahit ile birlikte yola çıktı.


Polat’ın baskını haber alması nedeniyle ihanete uğradığını düşünen Ersoy Ulubey ise bu işi için kendisine destek veren İsrailli Şamir’i suçladı. Şamir’i telefonda tehdit eden Ersoy Ulubey, hesap soracağını söyledi.

Başbakan Ersoy’un düzenlediği baskının ardından Şamir, Aron Feller ve Alman istihbaratçıyı davet ederek Feller ve Alman istihbaratçıyı baskından ötürü sert bir dille uyardı. Bunun üzerine baskın için Ersoy’a destek veren Şamir’in evini basan Aron Feller, adamlarını öldürerek Şamir’in 24 saat içerisinde Türkiye’yi terk etmesini istedi.

Öte yandan ikinci ameliyata giren Polat’ın annesi Nazife Hanım’ın durumu ameliyatta kötüye gidince operasyon yarım bırakıldı ve Ömer Baba’ya Nazife Anne’nin bir daha yürüyemeyeceği söylendi.

Kurtlar Vadisi Pusu 125. bölüm özeti dizinin ardından da büyük ilgi gördü. Kurtlar Vadisi Pusu 125. bölüm özeti diziyi izleyemeyen hayranların akınına uğruyor. Kurtlar Vadisi Pusu 125. bölüm özeti bir süre daha gündemde kalacağa benziyor. Kurtlar Vadisi Pusu 125. bölüm özeti bu sayfada.

Kurtlar Vadisi Pusu son bölüm fragmanı beyazgazete.com'daERSOY'UN DEVLET LİDERLERİNE BASKIN ANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Kurtlar Vadisi Pusu son bölüm fragmanı beyazgazete.com'daPOLAT, ERSOY'UN PEŞİNE DÜŞÜYOR İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Kurtlar Vadisi Pusu son bölüm fragmanı beyazgazete.com'daERSOY, KAŞİFOĞLU KARŞILIKLI RESTLEŞMELERİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Kurtlar Vadisi Pusu son bölüm fragmanı beyazgazete.com'daDEVLET, ERSOY ULUBEY'E OPERASYON KARARI ALINMA ANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Kurtlar Vadisi Pusu son bölüm fragmanı beyazgazete.com'daERSOY ULUBEY'E OPERASYON PLANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Kurtlar Vadisi Pusu son bölüm fragmanı beyazgazete.com'daERSOY'UN ÖLÜM EMRİ VERİLİYOR İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Kurtlar Vadisi Pusu son bölüm fragmanı beyazgazete.com'daERSOY'A BASKIN ANI İZLEMEK İÇİN
TIKLAYINIZ