Chp’Den Şoförlerin Sorunlarına Çözüm Bulunması İstendi

Zonguldak Şoförler Odası Başkanı Osman Bahar, CHP’den şoförlerin sorunlarına çözüm bulunmasını istedi.

Chp’Den Şoförlerin Sorunlarına Çözüm Bulunması İstendi
CHP Zonguldak İl Başkanı Tümer Peker, CHP 1. sıra Zonguldak milletvekili adayı Mehmet Haberal’ın kardeşi Osman Haberal, CHP 4. sıra Zonguldak milletvekili adayı Erol Sarıal ve beraberindekiler Zonguldak Şoförler Odası Başkanı Osman Bahar’ı ziyaret etti.

Ziyarette konuşma yapan Zonguldak Şoförler Odası Başkanı Osman Bahar, şoförlerin sorunlarına ve Zonguldak’ın trafik sorununa değinerek çözümler bulunulması gerektiğini söyledi. Bahar, “Şoför esnafımızın sorunlarını biz belediye ve emniyete alıp götürüyoruz. Sorunlarımızı çözmek zorundayız. Şehirde trafik sorunu çok fazla. Dar olan caddelerimiz otoparklara dönüştürülmüş, bunun için trafik sorunu var. Taksici ve minibüsçü arkadaşlarımız sıkıntı içinde. Market ve otobüs firmalarının servislerinin kaldırılmasını istiyoruz. Bu sorunları erkenden çözmek zorundayız” dedi.

CHP Zonguldak İl Başkanı Tümer Peker, CHP 1. sıra Zonguldak milletvekili adayı Mehmet Haberal’ın kardeşi Osman Haberal, CHP 4. sıra Zonguldak milletvekili adayı Erol Sarıal, Zonguldak Şoförler Odası Başkanı Osman Bahar’dan CHP’ye destek beklediklerini söyledi.

Kaynak: İHA