Fatmagül'den kazandığınız her kuruş helal olsun!

"Fatmagül'ün Suçu Ne?" dizisinin geçen bölümünde, Mor Çatı'nın telefonlarının dakikalarca televizyonda gösterilmesiyle mükemmel bir mesaj verildi. HT Magazin Yazarı Rahşan Gülşan da, bugünkü köşesinde, bu durumdan duyduğu sevinci dile getirerek, "Ay Yapım ve çalışanlarının bu diziden kazandığı para son kuruşuna kadar helal olsun" dedi.

Fatmagül'den kazandığınız her kuruş helal olsun!
HT Magazin Yazarı Rahşan Gülşan bugünkü köşe yazısında, "Fatmagül'ün Suçu Ne?" dizisinin geçen bölümünde, Mor Çatı’nın telefonları dakikalarca televizyonda gösterilmesinden duyduğu sevinci belirterek, "Böylece dizi yayınlandığı günden bu yana ilk kez mükemmel bir sosyal sorumluluk etkinliğine imza atmış oldu" dedi.

İşte Rahşan Gülşan, bugünkü köşe yazısı:

Çok eleştirildi. Ben de çok eleştirdim başlangıçta yaptıkları tanıtım hatasını. Sonra mesele Meclis’e taşındı. Tecavüzü sıradanlaştırıyor denildi. Senaristlerine milletvekili düzeyinde çirkin şeyler söylendi. Ama önceki gece yayınlanan bölümü ile “Fatmagül’ün Suçu Ne” dizisi muhteşem bir hareket yaptı. Milyonlarca izleyicinin ekrana kilitlendiği ve Yaşaranlar Ailesi’nin Fatmagül’e hazırladığı kötülük ağını izlediği anlarda Fatmagül üzerinden mükemmel bir mesaj verildi. Mor Çatı’nın telefonları dakikalarca televizyonda gösterildi. İnternet sitesinin görüntüleri yayınlandı. Böylece dizi yayınlandığı günden bu yana ilk kez mükemmel bir sosyal sorumluluk etkinliğine imza atmış oldu. Mor Çatı için paha biçilemez bir tanıtım ve diziyi izleyen mağdur kadınlar için bir umut kapısı yaratılmış oldu. Diziyi izlerken o anlarda ne kadar heyecanlandığımı ve sevindiğimi anlatamam. Belli ki dizinin senaristleri Melek Gençoğlu ve Ece Yörenç yazdığımız yazıları ciddiye alıyor ve kadınların yaşadığı şiddet ile ilgili taşın altına ellerini sokmak istiyorlar. Bana öyle geliyor ki ilerleyen bölümlerde Fatmagül Mor Çatı’yı ziyaret de edecek. Gerçekten çok sevindirici bir gelişme bu. Ay Yapım ve çalışanlarının bu diziden kazandığı para son kuruşuna kadar helal olsun!