Seyfettin Yılmaz: “Ülke Ve Adana Ekonomisi S.O.S. Veriyor”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana Milletvekili Adayı Seyfettin Yılmaz, Adana’nın merkez ilçelerinde yoğun programlarını sürdürüyor. Yılmaz, gittiği her yerde ülke ve Adana ekonomisinin geldiği son noktayı anlatıyor. Yılmaz, “Ülke ve Adana ekonomisi S.O.S. veriyor” dedi.

Adana Osmaniye, Kahramanmaraş Veteriner Hekimleri Odası’nı MHP Adana İl Başkanı Abdulkadir Üçkardeşler, MHP Adana Milletvekili Adayı M. Metanet Çulhaoğlu ile birlikte ziyaret etti. Burada kendilerine sunulan sorunlar dosyasını alan Yılmaz, “Seçilir seçilmez bu sorunların takipçisi olacağız” dedi.

İŞÇİLERLE ÖĞLE YEMEĞİ YEDİ

Milliyetçi Hareket Partisi Atay Tarım Şirketine giderek işçilerle öğle yemeği yedi. Beraberinde MHP Seyhan İlçe Başkanı Yusuf Kanlı, MHP Milletvekili Adayları M.Metanet Çulhaoğlu ve Türkan Cengiz Yılmaz ile seçmesiz yemek anlamına gelen tabldot yemeğini işçiler ile sıraya girerek alan Seyfettin Yılmaz, yemekten sonra yaptığı konuşmada ülke ve ekonomisine değinerek, “Ekonomimiz S.O.S. çağrısı veriyor” dedi. Türkiye’nin iç ve dış borcunu, tarımdaki desteklemedeki gerilemeyi, esnaf, işçi ve emeklilerin durumunu anlatan Yılmaz, İşçilere, “Ülke ekonomisine ve çalışarak katkıda bulunan siz işçilerimiz aynı zamanda da ailenizin geçimini de sağlıyorsunuz. Ama size görülen reva nedir? Mezarda emekli olmaktır. MHP’nin tek başına iktidarında bunu ortadan kaldıracağız” dedi.

MHP Adana Milletvekili Adayı Türkan Cengiz Yılmaz da AK parti hükümetlerinin sağlıktaki uygulamalarını eleştirdi. Sağlık üzerinden vurgunlar yapıldığını ileri sürün Yılmaz, “Saimbeyli ilçemizde Sağlık Ocağı tabelasının üzerine 20 Yataklı Devlet Hastanesi tabelasını asmışılar. Girdim içeri tüm odaları gezdim. Bir tane yatak yok. Bunun gibi bir sürü oyunlarla milletimizi kandırıyorlar” dedi.

MHP Adana Milletvekili Adayı M. Metanet Çulhaoğlu ise, AK parti Hükümetinin 9 yıldır bu ülkeyi yönettiğini belirterek, “Bu hükümet artık yorulmuştur, takati kalmamış, yorgun düşmüştür. Vatandaşları mızı ve ülkemizi hizmet yerine demagojiler ile idare etmektedirler. Rakamlar üzerinde oynamalar yaparak halkın gözünü boyamaktadırlar. Ülkemizin içine düştüğü durumu sorgulayın, ona göre oyunuzu verin” dedi.

YILMAZ NAKLİYATÇILAR SİTESİNİ GEZDİ

Adana Nakliyatçılar Sitesi’ne MHP Seyhan İlçe Başkanı Yusuf Kanlı, Seyhan Belediye Meclis Üyeleri Ayşe Nazlı Yakıcı, Şaban Burak ve Rahmi Benli ile ziyaret eden MHP Adana Milletvekili Adayı Seyfettin Yılmaz, buradaki tüm esnaf ve çalışanların elini sıktı, destek istedi.

ADAYLAR KURTTEPE’DE KAHVEHANE TOPLANTISINA KATILDI

Kurttepe Mahallesinde kadınların da katıldığı bir kahvehane toplantısına iştirak eden MHP Adana Milletvekili Adayları Seyfettin Yılmaz ve M. Metanet Çulhaoğlu’na girişte kadınlar çiçek verdiler. Burada bir konuşma yapan Yılmaz,”Tüm toplum kesimindeki insanlar kan ağlarken, 9 yıldır Adana’ya çivi çakmayan, taş üstüne taş koymayanlar hangi yüzle oy isteyecekler?”dedi.

Çulhaoğlu da MHP’nin koalisyon ortağı olduğu hükümet döneminde Numune Uygulama Hastanesi’nin temelini attıklarını, bazı sağlık Ocağının açılışını gerçekleştirdiklerini ve çoğunun açılışına da zamanlarının yetmediğini söyledi. Büyük Ortadoğu Projesi’ (BOP) gereğince içlerinde Türkiye’nin bulunduğu 22 ülkenin rejimlerini değiştirmek için düğmeye basıldığını söyleyen Çulhaoğlu, “Diğer ülkelerde iç savaş çıkmış, liderler devrilmiştir. Türkiye de tehdit altındadır. Bunlar, bu projeyi gizleyip seçmene anlatmıyorlar. Eğer Türkiye’de rejimi değiştireceğiz deseler 30 milletvekili bile çıkaramazlar. Niyetlerini gizliyorlar. Milletimiz bunlara karşı uyanık olmak zorundadır” şeklinde konuştu.

Daha sonra MHP Adana Milletvekili Adayları Seyfettin Yılmaz ve M. Metanet Çulhaoğlu ve MHP Çukurova Kadın Kolları Başkanı Ayşe Arslan, kadınlara MHP rozeti taktılar.

Kaynak: İHA