Öldürülen Damadının Cenazesine Giderken Trafik Kazasında Hayatını Kaybetti

Adıyaman‘da iki amcaoğlu arasında çıkan kavgada bir kişi hayatını kaybetti; ölen kişinin kayın pederi de olay yerine giderken geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, Adıyaman‘ın Besni ilçesine bağlı Karagüveç köyünde Seydi T. isimli şahıs amcaoğlu Hasan Türk (36) ile ‘hayvanların bahçeye girerek zarar verdiği‘ gerekçesiyle tartıştı. Yaşanan tartışma kavgaya dönüştü. Seyit T. daha sonra tek kırma av tüfeği ile amcaoğlu Hasan Türk‘e ateş etti. Şahıs olay yerinde hayatını kaybetti.

Yaşanan bu olayı duyan Hasan Türk‘ün kayın pederi Mehmet Ali Onur Besni ilçesine bağlı Hamzayan köyünden Karagüveç köyüne doğru yola çıktı. 02 BY 002 plakalı otomobili kullanan ve otomobil içersinde tek olan Mehmet Ali Onur, Sumaklı Durağı yakınlarında direksiyon hakimiyetini kaybetti. Otomobil dereye uçtu. Mehmet Ali Onur (61) olay yerinde hayatını kaybetti.

Cinayete kurban giden Hasan Türk ve trafik kazasında hayatını kaybeden Mehmet Ali Onur‘un cenazeleri Besni Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Hasan Türk buradan Malatya Adli Tıp Kurumuna otopsi yapılmak üzere gönderildi.

Olaylarla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Kaynak: İHA