Adını Feriha koydum 18. bölüm fragmanı yayınlandı

Adını Feriha Koydum 18. bölüm fragmanı yayınlandı. Adını Feriha Koydum 18. bölüm fragmanı tıklanma rekorları kırıyor. Adını Feriha Koydum 18. bölüm fragmanı izleyicinin muhteşem ilgisi ile karşılaştı. Adını Feriha Koydum 18. bölüm fragmanı yine dizinin heyecan içerisinde geçeceğini gösteriyor. Adını Feriha Koydum 18. bölüm fragmanı web ortamında ya

Adını Feriha koydum 18. bölüm fragmanı yayınlandı
Adını Feriha koydum 18. bölüm fragmanı yayında. Cuma günlerinin vazgeçilmezleri arasında yer alan Adını Feriha koydum 18. bölüm fragmanı da dizi gibi yoğun ilgi gördü. Adını Feriha Koydum 18. bölüm fragmanı izleyici tarafından merakla bekleniyordu.

Dizide önemli bir gerçek usta oyuncular sayesinde muhteşem bir biçimde işleniyor. Etiler'de yaşayan bir kapıcı ailesinin kızı olan Feriha, özel bir üniversiteyi burslu olarak kazanıyor ve okulun en yakışıklı ve en zengin genci olan Emir'e aşık oluyor. Emir'de aynı duyguları Feriha için besliyor ancak Feriha utandığı için kapıcı kızı olduğunu gizliyor ve kendisini olduğundan çok daha farklı gösteriyor. Belki de Feriha yalanlarıyla kendisine içinden çıkamayacağı sahte bir dünya kuruyor. Feriha bunları yaşarken ailesi de bir yandan yaşam mücadelesi veriyor. Annesi bir yandan reçel yapıp satarken bir yandan da evlere temizliğe gidiyor. Babası da kapıcılığın yanı sıra nakliye işine girip para kazanmaya çalışıyor.

Bu bölümde ise ilginç gelişmeler yaşanacak. Emir'i Feriha'ya kaptırmak isteyen Hande Emirle birlikte feci bir trafik kazası geçirir. Acı haber duyulur duyulmaz herkes bir anda hastaneye akın eder. Bu arada ailesinin baskısı ile Halil ile nişanlanan Feriha kazanın ardından Emir'i kaybetme korkusu yaşıyor. Tüm riskleri göze alan Feriha Emir'den vazgeçmemeye karar alır ve Halil'e ayrılmak istediğini söyler. Halil'in nasıl bir davranış takınacağı ise merak konusudur.

Geçtiğimiz bölümün muhasebesini yapan izleyici tam da dizide neler yaşanacağını düşünürken Adını Feriha koydum 18. bölüm fragmanı yayınlandı. Adını Feriha koydum 18. bölüm fragmanı bazı sorulara cevap verirken yeni soruların seyircinin aklında doğmasına da neden oldu. Adını Feriha koydum 18. bölüm fragmanı bir anlamda hem merakları giderdi hem de seyircinin farklı bir heyecan fırtınası içerisine itti. Adını Feriha koydum 18. bölüm fragmanı işte bu getirdikleriyle internet dünyasında milyonlarca kez tıklandı. Adını Feriha koydum 18. bölüm fragmanı bile seyircinin haddinden fazla heyecanlanmasına neden oldu.


HAZAL KAYA PARLIYOR
Dizide Feriha'yı canlandıran Hazal Kaya genç yaşına rağmen müthiş bir oyunculuk yeteneği sergiliyor. Adını Feriha Koydum oyuncu performansları ile de büyük alkış alıyor. Adına Adını Feriha Koydum rakiplerine oranla yeni bir dizi olmasına rağmen ortalığı kasıp kavurmaya devam ediyor. Adını Feriha Koydum dizisinin oyuncu kadrosu ve hikâyesi izleyicileri her Cuma ekran başına kilitliyor. Cuma günleri rakiplerine fark atan Adını Feriha Koydum büyük bir beğeni topluyor.

Adını Feriha Koydum dizisi aslında klasik bir hikâyeyi ekrana getiriyor. Zengin erkek fakir kız aşkının işlendiği Adını Feriha Koydum dizisi hikâyenin işleniş yönüyle diğerlerine göre çok daha öne çıkıyor.
CANNES HAYALİ
Adını Feriha Koydum dizisinin güzel oyuncusu Hazal Kaya annesi ile birlikte Oylum Talu 'nun konuğu oldu.

Annesi ile çok iyi anlaştıkalrı görülen Hazal Kaya Cannes Film Festivali 'nde kırmızı halı hayalini anlattı.
Cannes Film Festivali 'ne katılmayı çok isteyen Hazal Kaya, bu isteğini gerçekleştirmek için çok çalışıyor. Aşk-ı Memnu dizisinde yakaladığı büyük çıkışı yeni dizisi Adını Feriha Koydum ile devam ettiren Hazal kaya, ailesinden büyük destek görerek kariyerinde emin adımlarla ilerliyor.

Ailesinden her konuda destek gören Hazal Kaya, özellikle annesi Ayşegül Kaya 'nın rehberliğinde ilerliyor. Avukat olduğundan kızının sözleşmelerini de takip eden Ayşegül Kaya, yeri geldiğinde Hazal Kaya 'yı çok sert eleştirdiğini de itiraf ediyor. Oyunculuğunu beğenmediği bölümleri açıkça söyleyerek kızının eksiklerini görmesini sağlayan Ayşegül Kaya televizyon ekranlarında, bilinçli ve örnek bir anne portresi çizdi.

Cannes Film Festivali başlıyor
Fransa'nın Cannes kentinde bu yıl 64'üncüsü yapılacak olan dünyanın en prestijli film festivali olan 'Cannes Film Festivali' başlıyor. Avrupa'daki en önemli 3 Film festivalinden biri olan Cannes Fİlm Festivali, her yıl Ortalama 20 film yarışıyor. Festivaldeki en büyük ödül, Altın Palmiye ve bu yıl Altın Palmiye'de (Palme d'Or) Türkiye'den Nuri Bilge Ceylan'ın 'Bir Zamanlar Anadolu'da' filmi de yarışıyor.
Festival, Woody Allen'in yönettiği, Fransa Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy'nin eşi Carla Bruni'nin de oynadığı 'Midnight in Paris' adlı filmin, yarışma dışı gösterimiyle açılacak.

.
Adını Feriha koydum 18. bölüm fragmanı yayınlandıADINI FERİHA KOYDUM 18. BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ