Selçuk Fem Dersanesi‘nin Ygs Başarısı

Sivas’ta faaliyet gösteren Selçuk Fem Dershanesi öğrencileri, Yükseköğretime Geçiş Sınavı‘nda toplam 13 il derecesi çıkartarak büyük bir başarıya imza attı.

Selçuk Fem Dersanesi‘nin Ygs Başarısı
Sivas’ta faaliyet gösteren Selçuk Fem Dershanesi öğrencileri, Yükseköğretime Geçiş Sınavı‘nda toplam 13 il derecesi çıkartarak büyük bir başarıya imza attı.

Şifre tartışması gölgesinde geçen uzun bir zamanın ardından yaklaşık 1 milyon 700 bin öğrencinin merakla beklediği YGS sonuçları açıklandı. Açıklanan sonuçlara göre Sivas’ta 26 yıldır üniversiteye hazırlık ve liselere giriş sınavlarında öğrencilere eğitim veren Selçuk Fen Dershaneleri derecelere ambargo koydu. Dershane öğrencileri toplamda 13 il derecesi elde ederken Türkiye genelinde ise ilk 100 içine 3 kategoride girme başarısı gösterdi.

Sivas Fen Lisesi öğrencisi olan dershane öğrencilerinden Sinem Türkmen YGS-2, YGS-3, YGS-4, YGS-5, YGS-6 kategorilerinde Sivas il birincisi ve YGS-1 il ikincisi oldu. Yine Fen Lisesi öğrencisi olan Duygu Tuncer de YGS-1 il birincisi, YGS-2, YGS-3, YGS-5, YGS-6 il ikincisi ve YGS-4 il üçüncüsü olmayı başardı. Sivas Özel Sultan Murat Fen Lisesi öğrencisi Melike Efe ise, YGS-4 il ikincisi oldu. Türkmen, Tuncer ve Efe, topladıkları puanlarla Türkiye geneli ilk 100 derece içine de girmeyi başardı. Öğrenciler, YGS-5 kategorisinde Türkiye 80’incisi, YGS-3 Türkiye 82’incisi ve YGS-6 Türkiye 94’üncüsü oldu.

Selçuk Fen Dershanesi İstasyon Şubesi’nde il derecesi yapan öğrencilerle birlikte bugün bir basın toplantısı düzenlendi. Müdür Yardımcısı Naim Salihoğlu, Sivas’ta üniversiteye hazırlık SBS ve KPSS gibi eğitimin her alanında yaşattıkları başarıların haklı gururun sevincini yaşadıklarını söyledi. Her sene bu başarılara yenilerini eklediklerini ifade eden Salihoğlu, bunun altındaki sırrın, kaliteli ve bol doküman, tecrübeli öğretmen kadrosu, bire bir rehberlik hizmetleri, etüt ek ders, soru-çözüm ve konu tekrar programları olduğunu belirtti. Salihoğlu, "Başarılı olan öğrencilerimizi yetiştiren ailelerine ve bilgi birikimini en iyi şekilde öğrencilere aktaran öğretmenlerine teşekkür ediyoruz." dedi.