Sercan‘ın Doğum Gününde Sevgililer Kaosu

Bursaspor‘un yıldız futbolcusu Sercan Yıldırım‘ın doğum gününde tam bir sevgili kaosu yaşandı.

Sercan, doğum günü için özel bir eğlence mekanını kapattı. Sercan Yıldırım‘ı doğum gününde Bursaspor futbolcuları ile teknik patron Ertuğrul Sağlam ve cemiyet hayatı da yalnız bırakmadı. Partiye, Sercan‘ın yeni sevgilisi Akasya Durağı‘nda oynayan güzel oyuncu Pelin Sönmez ile ünlü futbolcunun davet etmediğini belirttiği eski sevgilisi manken ve oyuncu Ceyda Ateş de katıldı. İçkilerin su gibi tüketildiği gecede Sercan Yıldırım 21 şişe şampanya patlattı.

Yeni sevilisiyle ilk defa görüntülenen Sercan Yıldırım, 21. yaş gününü 2 sevgilisiyle kutladı. Etrafına çok samimi pozlar verip gece boyunca el ele tutuşan genç aşıklar çok mutluydu. Ayrı bir masada arkadaşları ile oturan Ceyda Ateş ise fotoğraf çektirmemek için gazetecilerden köşe bucak kaçtı. Gece boyunca yeni sevgilisi ile Dj‘lik yaparak davetlilerine müzik ziyafeti çeken Sercan, hareketli müziklerle ve bazı dokunaklı parçalarla adeta eski sevgilisine gönderme yaptı.

Gecenin ilerleyen saatlerinde yıldız futbolcu Ali Tandoğan, etrafı içki kadehleriyle çevrili özel bir şapkayı Sercan Yıldırım‘ın kafasına taktı. Sercan, şapkadan sarkan hortumla içkileri yeni sevgilisiyle beraber yudumladı. Etraflarına gülücükler saçan genç aşıklar, içkileri alkışlar eşliğinde bitirdi.

Sercan Yıldırım, eğlence mekanının çıkışında İHA muhabiri Ercan Vardar‘a tepki gösterdi. Sevgilisini dışarı çıkarmayan Sercan, "Çekme kardeşim. Lanet olsun hepinize, lanet olsun Bursa basınına. Bıktım sizden, bırakın peşimi" diye bağırdı. Sercan, daha sonra sevgilisini apar topar arabasına bindirerek oradan hızla uzaklaştı.

Sercan‘ın ardından morali bozuk bir şekilde eğlence mekanından ayrılan güzel oyuncu Ceyda Ateş ise, görüntü alınmaması için korumalarına etten duvar ördürdü.

Kaynak: İHA