Bölgesel Deplasmanlı Bayanlar Voleybol Ligi

Deplasmanlı Bölgesel Bayanlar Voleybol Ligi‘nde oynadığı 8 karşılaşmada 7 galibiyet 1 de yenilgi almasının ardından tüm rakiplerini geride bırakarak şampiyon olan İskenderun Demir Çelikspor Bayan Voleybol Takımı gözünü Türkiye 3. Ligi‘ne dikti.

İskenderun Demir Çelikspor Bayan Voleybol Takımı 8-9-10 Nisan tarihleri arasında yapılacak olan finallere katılmak üzere yarın Adıyaman iline gidiyor. Burada yapılacak olan karşılaşmaların ardından 1 . olan takım direk 3. Lig‘e çıkacak.

İskenderun Demir Çelikspor Kulübü Başkanı Cengiz Gül, yaptığı açıklamada, elde ettikleri başarıdan dolayı başta antrenör Ahmet Keskin olmak üzere tüm sporcuları tek tek tebrik ederken, Adıyaman‘da yapılacak olan turnuvada da başarı beklediklerini söyledi.

Antrenörü Ahmet Keskin‘de, iyi bir sezon geçirmenin ardından bölge şampiyonu olmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Keskin, "Adıyaman‘da yapılacak olan finallerde dereceye girip önümüzdeki sezonda 3. Lig‘de mücadele etmeyi hedeflemekteyiz" dedi.

Şampiyonaya katılacak olan takımlar şunları:

"İskenderun Demir Çelikspor, Adana İdman Yurdu, Diyarbakır Dicle Üniversitesi, Adana Gökyüzü, Muş Gençlikspor, Hatay Adaletspor, Şırnak Silopispor, Batmanspor."

Kaynak: İHA