Merinos Türkiye‘nin En Büyük Halı Ve Mobilya Satış Mağazasını Açtı

Merinos, Türkiye‘nin en büyük halı ve mobilya satış mağazasının açılışını Gaziantep Valisi Süleyman Kamçı, milletvekili adayları ve çok sayıda davetlinin katılımıyla gerçekleştirdi.

Merinos Türkiye‘nin En Büyük Halı Ve Mobilya Satış Mağazasını Açtı
Merveşehir‘de 27 bin metrekare alan üzerinde kurulu olan mağazanın açılış törenine, Gaziantep Valisi Süleyman Kamçı, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey, AK Parti Gaziantep İl Başkanı Ahmet Uzer, CHP İl Başkanı Ali Peri, MHP İl Başkanı Tayfun Aygın, ilçe belediye başkanları, ilçe kaymakamları, Emniyet Müdürü Süleyman Oğuz, GSO Başkanı Adil Konukoğlu, Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yavuz Coşkun, kamu kurum kuruluş temsilcileri, sanayiciler, iş adamlarıyla çok sayıda davetli

katıldı.

Açılış kurdelesi kesilmeden önce dans gösterisi sunuldu.

Dans gösteriminden sonra kürsüye çıkan Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu, Türkiye‘nin en büyük halı ve mobilya mağazasını açtıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Erdemoğlu, hükümetin 2023 yılında Dünya‘nın ilk 10 ekonomisi arasına girmeyi hedef gösterdiğini belirterek, "Bu hedefe ulaşmak için tüm kurumlarımızın topyekun olarak 73 milyon insanımızın çok çalışması gerekir. Merinos ailesi olarak bu hedeflere ulaşmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Bugün parça halı konusunda Dünya‘nın birincisi olmayı başardık. İnşallah ülkemizdeki diğer sektörlerde yeni Dünya birincilerinin olması en büyük arzumuzdur" dedi.

Halı ve mobilya sektörünün Gaziantep ve ülke ekonomisi için önemli olduğuna dikkat çeken Vali Süleyman Kamçı ise, "Bugün Dünya‘nın dört bir yanına ihraç edilen kendi sermaye ve üretimiyle kendi markasını oluşturan Merinosun üretiminin büyük bölümünü Gaziantep‘te yapılması bizleri ayrıca memnun ediyor. Ülkemizin halı ihracatında birinci sırada yer alarak büyük bir başarıya imza atan ve yurt genelinde yaklaşık 5 bin kişiye istihdam sağlayan bunun yanı sıra milli Eğitim‘e okullar kazandıran ve yüzlerce

öğrenciye karşılıksız burs veren Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu‘na ve kardeşlerine teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından açılış kurdelesi kesilerek mağaza gezildi.

Kaynak: İHA