"Bursalıların Milli Gelirini İleriye Taşımak İçin Çalışacağım"

CHP Bursa Milletvekili adayları Prof. Dr. Lale Karabıyık ve Semih Özsaraç, CHP İnegöl İlçe Başkanı Erol Kazanç ile birlikte İnegöl Genç İşadamları Derneği‘nin (İGİAD) konuğu oldu.

'Bursalıların Milli Gelirini İleriye Taşımak İçin Çalışacağım'
CHP Bursa Milletvekili adayı Prof. Dr. Lale Karabıyık, İnegöl’ün Türkiye ekonomisi için büyük öneme sahip olduğunu kaydederek, “Bursa önemli bir sanayi şehrimizdir. İnegöl, bu marka şehrin bir ilçesidir. Türkiye ekonomisi için büyük öneme sahiptir. Çözüm getirecek tüm çalışmaların içerisinde olacağım. Milli geliri arttıran tüm unsurlar bizim şehrimize toplanmıştır. Biz bunu daha ileriye taşımak için çalışacağız. Ben de bu çaba içersinde olacağıma inanıyorum” dedi.

CHP İnegöl İlçe Başkanı Erol Kazanç ise;“Bursa’nın 4. büyük ilçesi olan İnegöl’ün seçtiği milletvekilleri ile yeterli kalmayacağına inanıyorum. CHP’den seçilen bütün milletvekillerinin özellikle İnegöl’ü dinlemelerini ve İnegöl hakkında bilgi sahibi olmasını dilediğim için, İnegöl’ün sosyal, ekonomik ve kültürel bir dosyasını hazırladım. 18 milletvekili adayımızın hepsine verdim. Bu dosyaların takipçisi olacağımı kendilerine söyledim. İnegöl artık kendi kendine yeten bir ilçe değil. Yeni Cumhuriyet Halk Partisi yeni yüzü ile birlikte gerçekten Türkiye’yi kucaklayacak ve Türkiye’de yaşayacak herkes için çözüm ve çare olacaktır. 12 Haziran’da yapılacak olan seçimlerde de desteğinizi bekliyorum” dedi.

İGİAD Başkanı Bahadır Bayraktar milletvekili aday listelerine yönelik değerlendirmelerde bulunarak, “Bu listeleri yerelde değerlendirdiğimiz de çok memnun olduk" diyebilirim. Partilerin genel merkez nezdinde ne kadar başarılı olduğunu bir kez daha görmüş olduk. Genç İşadamları Derneği olarak, tüm siyasi partilere yapacakları çalışmalarda destek olmak amacıyla bu yemekleri düzenliyoruz. 2.’sini düzenlediğimiz bu akşam ki yemeğimize de CHP Bursa Milletvekili adayları Sayın Prof. Dr. Lale Karabıyık ile Semih Özsaraç’ı davet ettik. Davetimizi kabul ettikleri için teşekkür ediyorum. Bundan sonra yapacakları çalışmalar hem İnegöl’e hem de milletimize hayırlar getirmesini temenni ediyoruz” dedi.

Konuşmaların ardından İGİAD Başkanı Bahadır Bayraktar, CHP Bursa Milletvekili adayları Prof. Dr. Lale Karabıyık ile Semih Özsaraç ve İlçe Başkanı Erol Kazanç’a üzerinde İGİAD yazılı saat hediye etti.

Kaynak: İHA