Chp Seçim Bürosunun Açılışında İlhan Cihaner‘e Büyük İlgi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Denizli İl Teşkilatı seçim bürosunun açılış törenine katılan kalabalık, Milletvekili Adayı İlhan Cihaner‘e büyük ilgi gösterdi.

Chp Seçim Bürosunun Açılışında İlhan Cihaner‘e Büyük İlgi
Saltak Caddesi üzerindeki seçim bürosunun açılışına CHP İl Başkanı Himmet Yavaş, Merkez İlçe Başkanı Ömer Yurtseven, CHP Denizli Milletvekili Ali Rıza Ertemur, milletvekili adayları ve CHP‘liler katıldı. Açılış töreninde konuşan Ömer Yurtseven Başbakan‘ın yakın tarihte yine Denizli‘ye geleceğini belirterek, "Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Denizli‘ye 17 defa geldi. Artık gelme Tayyip Erdoğan Denizli‘ye gelme. Senin gelişin de eksik olsun, getireceklerin de eksik olsun. Çünkü Denizli Denizli olalı, AKP

iktidarından çektiği kadar hiç bir partiden çekmedi. Denizli bunlardan sadece zulüm gördü. 1976 depremin de bile Denizli bu kepazeliği görmedi" dedi.

Konuşmasına partilileri selamlayarak başlayan İlhan Cihaner, "Demokratik bir anayasa için, hukuk devleti için, eşitlik, özgürlük , kardeşlik için, sınavsız bir üniversite için, şifresiz sınavlar için, özgür bir ülke için, yeniden tekstilin yıldızı haline gelmiş Denizli için inadına sol, inadına CHP" diye konuştu.

Konuşmaların ardından İlhan Cihaner, partililerle tek tek ilgilendi. Cihaner, kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyenleri de kırmadı.

Kaynak: İHA