Wipeout Türk-Yunan yeni bölüm

Rekabetin daim olduğu ama dostluğun asla zedelenmediği bu bölümde de eğlencenin doruklarına çıkacaksınız. Zaman zaman güleceğiniz, zaman zaman damarlarınıza kadar rekabeti hissedeceğiniz Wipe Out beşinci bölümüyle 26 Nisan Salı akşamı saat 20.00'de Show Tv'de…Sakın kaçırmayın…

Wipeout Türk-Yunan yeni bölüm
Wipeout Türk-Yunan, Güney Amerika’nın en sıcak ülkelerinden biri Arjantin, Türk-Yunan rekabetiyle daha da kızışacak ve yarışmacılarını parkurlarda yine tarumar edecek. 8 cesur Türk ; ülkeleri ve kendileri adına mücadele ederken bizlere de bu kıyasıya mücadeleyi izlemek ve keyfini çıkarmak kalıyor.

Kırmızı Havuç Fethi; asabiyetini parkurlarda göstermeyi ve önüne kim gelirse devirmeyi planlıyor. Kavruk Betty Boop Cansu; Arjantin’in güzel güneşinden faydalanarak ortaya çıkartacağı bronz teniyle, rakiplerinin gözlerini alacağına ve finale kalacağına kesin gözüyle bakıyor, Sörfü Patlak Barutçu; |18 senedir rüzgara karşı durdum, şimdide rakiplerime karşı dururum’ diyor ve Wipe Out sularından, kıyılarına doğru süzülmeyi hedefliyor. Yerfıstığıyla meşhur Osmaniye’nin Fıstık Ferhat’ı ise, parkurlarda fıstık ezmesi kıvamına gelmeden yarışı bitirmekten yana. Dünya bir yana Wipe Out aşkı bir yana diyen “Ali Can Merve”’nin gözü kara.

Boş konuşmak yerine icraatlarını sergilemek isteyen Merve’nin bir bildiği vardır elbet diyoruz ve ona başarılar diliyoruz. 4 çeker Arzu; korkularının üzerine gidip parkurların tozunu attıracakmış. |Erzurum’un dadaşı, Wipe Out’da çeker başı’ sloganı ile gönüllere taht kuracak olan Şenol’u izlemek oldukça keyifli olacak gibi görünüyor. Suda Kayan Dayakçı Baki; suyanisi gibi yandan yandan kayarak parkuru bir çırpıda bitirecekmiş.

Hızı ve esnekliğine güvenen Baki; Wipe Out suları üzerinde batmadan, yürüyebilmeyi deneyecekmiş. Wipe Out Türk-Yunan’da günler geçtikçe rekabet daha da artıyor. Yunanlı yarışmacılar da bir o kadar iddialı geliyorlar.