Fatmagülün Suçu Ne 31. bölüm fragmanı ve özet görüntüleri

Fatmagül'ün Suçu Ne 31. bölüm fragmanı yayınlandı. Fatmagül'ün Suçu Ne 31. bölüm fragmanı yayınlanır yanlanmaz dizi fanatiklerinin yoğun ilgisi ile karşılaştı. Fatmagül'ün Suçu Ne 31. bölüm fragmanı bu hafta da en çok izlenen fragmanlar arasına girdi.

Fatmagülün Suçu Ne 31. bölüm fragmanı ve özet görüntüleri
Fatmagül’ün Suçu Ne 31. bölüm fragmanı yayınlandı. Kanal D ekranlarında yayınlanan Fatmagül’ün Suçu Ne bu sezon en çok izlenen diziler arasında. Başladığı günden bu yana sıklıkla tartışılan Fatmagül’ün Suçu Ne dizisi, Perşembe günleri reyting sıralamasında kendisine zirvede yer buluyor.

Fatmagül’ün Suçu Ne 31. bölüm de diğer bölümler gibi izleyiciyi yine ekran karşısına çivileyecek. Daha başlamadan tartışmalara neden olan dizi şu an en büyük ilgi ile izleniyor.

Hülya Avşar’ın başrolünü oynadığı Fatmagül Suçu Ne isimli filmden uyarlanarak çekilen dizi daha ilk bölümünde tartışmaların odağı oldu. Fatmagül’ün Suçu Ne adlı dizinin ilk bölümünde bir grup erkeğin aynı anda tecavüzüne uğrayan Fatmagül’ün bu sahnesi uzun süre gündemden düşmemişti.

Daha sonra psikolojisi bozulan ve nişanlısından ayrılan Fatmagül’ün başına birçok olay geldi. Yaşamı acılarla dolu olan Fatmagül’ün nasıl bir sonla karşı karşıya kalacağı ise merakla bekleniyor.

Fatmagül’ün Suçu Ne adlı dizi Perşembe günleri ekrana geliyor. Yayınlandığı saate karşısında Kurtlar Vadisi Pusu gibi bir dizi olmasına rağmen reyting sıralaması gayet iyi olan dizinin başarısında Beren Saat’in başarısı da önemli rol oynuyor.

Aşk-ı Memnu adlı diziyle üne kavuşan Beren Saat’in bir ikinci projede başarılı olup olamayacağı da ise uzun süre tartışılmıştı. Fatmagül’ün Suçu Ne dizisini bu bakımdan da iple çeken izleyiciler, Beren Saat’e tam not verdi.

BEREN’İN ŞANSI AÇILDI
Kıvanç Tatlıtuğ ile rol aldığı Aşk-ı Memnu’da büyük bir başarı yakalayan Beren Saat’in bu diziden sonra şansı döndü. Birbiri ardına dizi teklifi alan Saat, birçok reklam filminde de rol aldı. Beren Saat Fatmagül’ün Suçu Ne adlı diziden sonra aranan oyuncular listesinin başında yer alacak gibi.

HÜLYA AVŞAR ELEŞTİRMİŞTİ
Dizinin ilk bölümünün yayınlanmasının ardından Beren Saat’in oyunculuk performansını eleştiren ünlü sanatçı Hülya Avşar, Beren’i kendisiyle karşılaştırmıştı. Kendisinin de Fatmagül’ün Suçu Ne adli filmde rol aldığını hatırlatan ve bu dizinin de o filmden esinlenerek çekildiğini belirten Avşar kızı, kendi performansının daha iyi olduğun dile getirmişti. Avşar ayrıca Beren Saat’in oyunculuğunu da beğenmediğini söylemişti.

ENGİN AKYÜREK HIZLA YÜKSELİYOR
Dizinin bir diğer başrol oyuncusu Engin Akyürek de şöhret basamaklarını hızla tırmanıyor. Türkiye’nin Yıldızları isimli yarışma programında dereceye girdikten sonra televizyon dünyasına adım atan Akyürek, budan önce de dizilerde rol aldı. Ancak Fatmagül’ün Suçu Ne dizisi ile birlikte genç kıların sevgilisi haline gelen Engin Akyürek, Beren Saatle de iyi bir ikili oluşturuyor.

FATMAGÜL’ÜN SUÇU NE 31. BÖLÜMDE NELER OLACAK
Selim ve Erdoğan’ın tutuklu yargılanmalarına karar verilmesi, Yaşaranlar cephesinde büyük bir sarsıntıya yol açar. En küçük bir hatanın bile geri dönüşü olmayan sonuçlar doğuracağının farkında olan Yaşaranlar için, artık Mustafa'nın soruşturmanın seyrini değiştirebilecek ifadesi daha kıymetli bir hal alır.

Bu durumu bir fırsata dönüştürmek isteyen Mustafa, tarafını belirlemek için tek şart olarak Erdoğan’ın sakladığı silahını geri ister. Gerekli incelemelerin yapılabilmesi için birkaç günlüğüne de olsa Kerim ve Fatmagül kasabada kalmak zorundadır.

Fatmagül bir zamanlar tüm dünyası olan kasabasında şimdi kendisini bir yabancı gibi hissederken, baktığı her yerde aldığı yaraları yeniden kanatacak anlarla da yüzleşir. Ancak her şeye rağmen bu süreç, Kerim ve Fatmagül’ün geleceklerine dair umut dolu işaretleri de beraberinde getirir.

Henüz ifadesi alınamayan Vural’ın ağzından çıkacaklar her iki taraf için de çok önemli bir tanıklık halini alır. Hapishanenin zor koşulları karşısında şaşkına dönen Selim ve Erdoğan ise, yargılandıkları suçun ortaya çıkışıyla koğuşlarında çok daha zor günler yaşarlar.

Fatmagül ve Kerim’in kasabada kaldığını öğrenen Mustafa gizli takibine başlar. Bu sırada soruşturma ilerledikçe, sıranın kendisine de gelmesinden korkan Mukaddes, önce Kerim’i, sonra da Fatmagül’ü şikayetinden vazgeçirmek için farklı bir yol izler.

Aylardan sonra, Mustafa’nın bir kibrit aleviyle küle çevirdiği evlerinin önünde, Fatmagül ve Mustafa bambaşka iki insan olarak rastlaşırlar. Fatmagül’deki değişimi kabullenmek istemeyen Mustafa, hatalarının sorumlusu olarak da Kerim'i görünce, öfkesine teslim olur ve geri dönülmez adımlar atar.

Fatmagül'ün Mustafa'nın elinde olduğu öğrenen Kerim için Mustafa’nın karşısına çıkmaktan başka bir yol kalmaz. Kerim ve Mustafa karşı karşıya geldiğinde, Fatmagül ilk kez hayatının tercihini kendisi yapacaktır.

Fatmagülün Suçu Ne 31. bölüm fragmanı ve özet görüntüleriFATMAGÜL'ÜN SUÇU NE 31. BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ

Fatmagülün Suçu Ne 31. bölüm fragmanı ve özet görüntüleriFATMAGÜL'ÜN SUÇU NE 31. BÖLÜM FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYINIZ

Fatmagülün Suçu Ne 31. bölüm fragmanı ve özet görüntüleriFATMAGÜL'ÜN SUÇU NE ÖZEL SAYFASI İÇİN
TIKLAYINIZ