Adını Feriha Koydum 15. bölüm fragmanı

Adını Feriha Koydum bütün heyecanıyla devam ediyor. Adını Feriha Koydum özellikle bayan izleyicilerin ilgi odağı oldu. Adını Feriha Koydum dizisi Cuma günlerinin vazgeçilmezi haline geldi. Adını Feriha koydum dizisi ile izleyicinin gönlünde taht kuran ve Feriha'yı canlandıran Hazal Kaya genç yaşına rağmen müthiş bir oyunculuk yeteneği sergiliyor.

Adını Feriha Koydum 15. bölüm fragmanı
Adını Feriha Koydum rakiplerine oranla yeni bir dizi olmasına rağmen ortalığı kasıp kavurmaya devam ediyor. Adını Feriha Koydum dizisinin oyuncu kadrosu ve hikâyesi izleyicileri her Cuma ekran başına kilitliyor.

Adını Feriha Koydum dizisi aslında klasik bir hikâyeyi ekrana getiriyor. Zengin erkek fakir kız aşkının işlendiği Adını Feriha Koydum dizisi hikâyenin işleniş yönüyle diğerlerine göre çok daha öne çıkıyor.

Adını Feriha Koydum dizisinde Feriha’yı canlandıran Hazal Kaya burslu kazandığı üniversitede zengin, aynı zamanda da yakışıklı olan Emir’e âşık oluyor. Arkadaş ortamının da zengin ailelerin çocuklarından oluşması nedeniyle kapıcı olduğunu söyleyemeyen genç kız, Adını Feriha Koydum adlı dizide oldukça zor anlar yaşıyor.

Üstüne üstlük bir de ailesi tarafından mahalledeki bir esnafla nişanlanan Feriha’nın ağzını deyim yerindeyse bıçak açmıyor. Adını Feriha koydum dizisi işte bu yönüyle izleyicinin takdirini görüyor ki zaten bu durumda reyting sıralamasından net bir biçimde anlaşılıyor.


Adını Feriha koydum adlı dizinin fragmanı internet ortamına düşer düşmez izleyicinin yoğun ilgisi ile karşılaşıyor. Tabii bu ilgide yılların oyuncusu Metin Çeken’in de rolü büyük. Adını Feriha koydum adlı dizide Feriha’nın babasını canlandıran Metin Çeken, geleneklerine bağlı bir Türk erkeği yapısını da ekranlara taşıyor.

Adını Feriha koydum dizisinde ise Feriha’nın sevgilisi rolündeki Emir Sarrafoğlu’nu ise Çağatay Ulusoy canlandırıyor. 2010 Best Model birincisi olan Çağatay Ulusoy, 1990 doğumlu. İstanbul Üniversitesi Peyzaj Mimarlığı bölümünde öğrenim gören Ulusoy, oyunculuk dersleri de alıyor.

Feriha’nın annesi rolündeki Zehra’yı ise Vahide Gördüm canlandırıyor. Vahide Gördüm İzmirli, Yunanistan’dan göç eden bir ailenin kızı olarak dünyaya geldi. Babası kamyon şoförü, annesi ev hanımı olan Perçin, lisede grafik okur, daha sonra İktisat Fakültesine girer ama aklı oyunculuktadır. Sınavlarına girdiği 9 Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümü’nü kazanır. Okul birincisi olarak bitirdiği DEU GSF Tiyatro Bölümü’nde, en büyük desteği hocası Özdemir Nutku’dan görür.

Adını Feriha Koydum adlı dizinin yeni bölümleri çekildikçe diziye olan ilgi daha da büyüyeceğe benziyor.