Trabzonspor sahasında Konyaspor'u konuk ediyor

Spor Toto Süper Ligi'nin 27.haftasında zirve ortağı Trabzonspor sahasında Konyaspor ile karşı karşıya geliyor. Trabzonspor ile Konyaspor arasında oynanacak karşılaşma saat 19.00'da başlayacak.

Trabzonspor sahasında Konyaspor'u konuk ediyor
Spor Toto Süper Ligi’nin 27.haftasında bugün Trabzonspor sahasında Konyaspor’u konuk ediyor. Avni Aker Stadı’nda oynanacak zorlu karşılaşmayı hakem Cüneyt Çakır yönetecek.

Trabzonspor - Konyaspor maçı Lig TV’den canlı olarak yayınlanacak.

TRABZONSPOR CEPHESİ


MAÇI CANLI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYIN


Spor Toto Süper Lig'de yarın sahasında Konyaspor ile karşılaşacak Trabzonspor, şampiyonluk yarışında yoluna yara almadan devam etmek istiyor.
Fenerbahçe'nin averajla lider olduğu ligde ikinci sırada yer alan bordo-mavililer, Konyaspor engelini de kayıpsız geçmeyi hedefliyor.
Ligde son 6 maçta 5 galibiyet, 1 beraberlik elde eden Karadeniz ekibi, Konyaspor maçını kazanması halinde ligde art arda 4. maçından galibiyetle ayrılmış olacak.
Trabzonspor, Konyaspor’u yenmesi halinde ligde 105 gün sonra Hüseyin Avni Aker Stadı’nda bir maç kazanmış olacak. Ligde sahasında en son galibiyetini ilk yarının son haftasında 17 Aralık’ta Kardemir Karabükspor karşısında elde eden bordo-mavililer, ikinci yarıda sahasında Ankaragücü ile 1-1, Medical Park Antalyaspor ile 0-0, Kayserispor ile 3-3 berabere kalmıştı.

Trabzonspor’da, ligin 24. haftasındaki Beşiktaş maçında karşılaşmanın hakemi Tolga Özkalfa tarafından tribünlere gönderilen ve daha sonra PFDK’dan 2 maç ceza alan teknik direktör Şenol Güneş, Konyaspor maçıyla saha kenarındaki yerini alacak. En son ligin 23. haftasındaki Kayserispor maçında Hüseyin Avni Aker Stadı’nda sahaya çıkan Güneş, 1 ay sonra Trabzon’da kulübede bulunabilecek.

Bordo mavili ekipte sezonu kapatan kaleci Onur Kıvrak haricinde eksik oyuncu bulunmuyor.

KONYASPOR CEPHESİ


Spor Toto Süper Lig'de sıkıntılı bir sezon geçiren Konyaspor, 117 günlük galibiyet özlemini Trabzonspor deplasmanında sonlandırmak istiyor.

Ligde en son 15. haftada, 5 Aralık 2010 tarihinde sahasında Gençlerbirliği'ni 2-1 yenen Konyaspor, bu haftadan sonra çıktığı 11 maçta 3 beraberlik, 8 yenilgi aldı. Bu periyotta sadece 3 puan kazanabilen yeşil-beyazlı ekip, kalesinde gördüğü 14 gole karşılık sadece 3 kez gol sevinci yaşadı.

Alınan kötü sonuçların ardından puan cetvelinin alt sıralarına demir atan ve 2011 yılında henüz galibiyetle tanışamayan Konyaspor, 117 günlük kötü seriyi zorlu Trabzonspor deplasmanında sonlandırmak istiyor.

TAKIMLARIN KADROLARI


TRABZONSPOR

Tolga
Tayfun
Glowacki
Giray
Piotr Brozek
Serkan Balcı
Selçuk İnan
Colman
Jaja
Burak Yılmaz
Umut Bulut

KONYASPOR

Pawelek
Erdinç
Meija
Zayatte
Hakan Aslantaş
Ertuğrul Aslan
Adnan Güngör
Murat Tosun
Gökhan Emreciksin
Robak
Ali Dere

STAT:
Avni Aker
SAAT: 19.00
HAKEM: Cüneyt Çakır
YAYIN: Lig TV & Beyazgazete.com Canlı anlatım servisi