İzmir Çetesi 6. bölüm fragmanı yayınlandı

Ekranların beğenilerek izlenen dizisi İzmir Çetesi 6. Bölümüyle 2 Nisan Cumartesi akşamı Star TV ekranlarında olacak. İşte İzmir Çetesi 6. bölüm özeti ve fragmanı

İzmir Çetesi 6. bölüm fragmanı yayınlandı
İzmir Çetesi 6. bölüm fragmanı yayınlandı. İzmir Çetesi 6. son bölümde neler olacak? İzmir Çetesi 6. en son bölüm fragmanını bu siteden izleyebilirsiniz.. İzmir Çetesi 6. son bölüm fragmanında Zeki'nin peşlerinde olduğunu sanıp kaçışırlar.

Cemal, Selami ve Ateş, Zeki'nin peşlerinde olduğunu sanıp kaçışırlar. Ancak Zeki'nin asıl hedefi Serbülent'tir. Maalesef bunu bilmeyen Ateş ve Selami Cemal'in tutuklandığını sanarak karakola gidip teslim olmaya ve Cemal'i demir parmaklıkların arkasından kurtarmaya karar verirler. Ama Ateş'in unuttuğu bir ayrıntı vardır. Her ne kadar Cemal için kendini feda etmeye razı olsa da akşam Mira'yı istemeye gitmek zorundadır. Ona söz vermiştir.

Zeki'nin Serbülent'i tutuklamasıyla İzmir Çetesi'nin planı da suya düşer. Ancak Mira'nın evlenme kararı bir süreliğine de olsa Katya'nın gidişini durdurmuştur. Cemal rahat bir nefes alır. Ama isteme gecesi yaşanan sürprizler tam bir kaos ortamı yaratacak ve her şey birbirine girecektir.
Selami ise artık duygularını zapt edemez hale gelmiştir. Yere göğe, dağa taşa aşkını yazar ve biraz olsun Duru'nun içini ısıtmayı başarır.

Yayın Tarihi : 2 Nisan Cumartesi
Yayın Saati : 20:00