Yavuzkemal Belediyesi Araç Parkını Güçlendiriyor

Giresun’un Dereli ilçesine bağlı Yavuzkemal Belde Belediyesi araç parkını aldığı yeni çöp kamyonu ile güçlendirdi.

Giresun’un Dereli ilçesine bağlı Yavuzkemal Belde Belediyesi araç parkını aldığı yeni çöp kamyonu ile güçlendirdi.

    Yavuzkemal Belediye Başkanı Abdullah Önal, yaptığı açıklamada, belde halkına en iyi hizmeti verme adına belediye olarak yoğun çalışmalar yürüttüklerini söyledi. Hizmetlerin yerine getirilmesinde güçlü bir araç parkının büyük öneminin bulunduğuna işaret eden Önal, bu yönde de çalışmaların sürdürüldüğünü aktardı.

    Önal, Giresun İl Özel İdaresi ile yaptıkları protokol ile belediye araç parkına çöp kamyonu kazandırdıklarını vurgulayarak, "Beldemiz sınırları içinde turizm merkezi ilan edilen 3 yayla bulunmakta. Bu yaylalarımız son yıllarda hızla turizm sektöründe gelişme göstermekte. Gerek beldemize, gerekse de yaylalarımıza gelen turistlere, buraların daha güzel ve temiz görünmesi için yoğun çaba harcıyoruz. Beldemizi ve yaylalarımızı temiz tutma gayretindeyiz. Bu çalışmaların yerine getirilmesine katkı sağlamak amacıyla çöp kamyonu ihtiyacımız vardı. İl Özel İdaresi ile sürdürdüğümüz görüşmeler sonucu, ihtiyacımız olan çöp kamyonunu bünyemize katmayı başardık.” dedi.

    Abdullah Önal, çöp kamyonu ile araç parklarında 2 kepçe, 2 kamyon, 1 grayder ve 1 itfaiye aracının bulunduğunu sözlerine ekledi.