Ak Parti Kırşehir Milletvekili Adaylarını Tanıttı

AK Parti Krşehir İl Başkanı Salih Çetinkaya, genel seçimlerde bütün insanlarla ilişki içerisinde olacaklarını söyledi.

AK Parti Krşehir İl Başkanı Salih Çetinkaya, genel seçimlerde bütün insanlarla ilişki içerisinde olacaklarını söyledi.

AK Parti Kırşehir İl Başkanlığı milletvekilleri adaylarını tanıttı. Aspava Lokantası‘nda düzenlenen toplantıya AK Parti Kırşehir Milletvekili ve mevcut milletvekili adayı Abdullah Çalışkan, Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, İl Başkanı Salih Çetinkaya, milletvekili adayı Muzaffer Aslan ve birçok partiliyle basın mensupları katıldı.

Düzenlenen toplantıda açılış konuşmasını yapan Çetinkaya, “Yerel basın önemli. Doğrudan ilişki kurmaya çalışıyoruz. Uzun, faydalı aday süreci yaşadık. Partimizde bir çok aday oldu ve bu adaylık 2 kişiye nasip oldu. Aday adaylığı süreci seçim çalışmalarının startını vermekteyiz. Amacımız hizmet. Bir ve beraber olacağız. Birlikteliği Kırşehir‘e göstereceğiz. Adaylarımızla aday adaylarımızla STK‘larla belediyemizle birlikte çalışacağız. İstişareyi önemsiyoruz. Asla haksız ithamlara izin vermeyeceğiz.” diye konuştu.

Daha sonra söz alan Belediye Başkanı Bahçeci, yapılacak seçimlerde belli olan adaylara başarılar diledi. Bahçeci, bütün teşkilat olarak birlik ve beraber olacaklarını söyledi.

AK Parti Kırşehir 2. Sıra Milletvekili adayı Muzaffer Aslan da seçim atmosferine girdiklerini belirterek, “Seçim atmosferine girdik. 2 yıl il başkanlığı süreci yaşadık. Elimden geldiğince çalıştım. Başbakan, vekil belediye ile birlikte çalıştık. Aday adayı olduk. Tüm aday adaylarımız birbirinden değerli eve layıkıyla yapacaklardır.” ifadelerini kullandı.

Son olarak konuşma yapan mevcut milletvekili ve milletvekili adayı Abdullah Çalışkan, partilerinin her zaman hesap sorma partisi değil helalleşme partisi olduklarını anlattı.

Basın mensuplarının sorularına da cevap veren Çalışkan, en büyük hayalinin Kırşehir’e ilk gök bilimler medresesi olan Cacebey’in yanına uzay üssü kurulmasını olduğunu açıkladı. Gazeteciler, Çalışkan’ın AB ilişkilerinden sorumlu bakan olma ihtimalini sorunca kısmet diye cevap verdi.