Çan Seramik Musiki Derneği’Nden Polislere Konser

Çan Seramik Musiki Derneği tarafından polislere konser verildi.

Türk Polis Teşkilatı’nın 166’ncı yıldönümü kutlama etkinlikleri kapsamında Çan Seramik Musiki Derneği tarafından Kaleseramik Fabrikaları Konferans Salonu’nda verilen konsere polislerin yanı sıra daire müdürleri ve vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

Çan Belediyesi Halk Oyunları ekibinin gösterilerini sunduğu ve kokteyl de verilen konserde Çan İlçe Emniyet Müdürü Fadıl Güçlü de solist olarak Musiki Derneği sazları eşliğinde “Bir yangının külünü yeniden yakıp geçtim” ve “Bir çift sevdalı bakışın” adlı iki eseri seslendirdi. Güçlü, konserde yaptığı teşekkür konuşmasında, “Yaklaşık beş gündür çeşitli etkinliklerle kutladığımız ve 10 Nisan Pazar günü sona erecek olan Polis Haftasının beşinci gününde siz değerli polis dostları ve gönül dostları ile bu müstesna gecede bir arada bulunmanın heyecanını yaşıyoruz. Türk Polis Teşkilatı’nın 166’ncı yıldönümü etkinlikleri nedeniyle düzenlenen bu konserde bünyelerinde bulunan Seramik Musiki Derneğini yönlendiren, gerekli izinleri veren ve konser için bu salonu hizmetimize tahsis eden Kale Grubu yönetici, çalışanlarına şahsım ve teşkilatım adına şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Çan Seramik Musiki Derneği’nin solist ve koristleriyle yaklaşık iki saat süren konserİ Çan Kaymakam Vekili Biga Kaymakamı Fatih Genel, Çan Belediye Başkanı Abdurrahman Kuzu, Terzialan Belediye Başkanı Bahattin Sağın, Çan Garnizon Komutanı ve Askerlik Şubesi Başkanı Personel Binbaşı Mehmet Bülbül, Çan MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Hikmet Yavaş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Özkan, ilçedeki daire müdürleri, siyasi partilerin başkan ve yöneticileri, polisler ve aileleri ile vatandaşlar izledi.

Kaynak: İHA