Mhp Genel Başkan Yardımcısı İsmet Ataman Manisa‘da

MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmet Ataman, Manisa Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkan Yardımcısı Yaşar Coşkun’u ziyaret etti.

Ziyarette, MHP Bursa Milletvekili Necati Özensoy, İzmir Milletvekili Kamil Erdal Sipahi, Manisa milletvekilleri Mustafa Enöz, Erkan Akçay, Ahmet Orhan, milletvekili aday adayları ve MHP Manisa Teşkilatı’nın temsilcileri de yer aldı. TSO Başkan Yardımcısı Yaşar Coşkun ve Oda Genel Sekreteri Tamer Balatlı ile bir araya gelen MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmet Büyükataman, "Yaklaşan genel seçimler öncesinde milletvekillerimiz, milletvekili aday adaylarımız, teşkilatlarımızla beraber sivil toplum kuruluşlarıyla görüşerek projelerimizi paylaşıyoruz. İki gün sürecek bir program ile de Manisa’nın her noktasına kadar ulaşacağız. Sivil toplum kuruluşları bizim için çok önemli kurumlar. Bu yüzden Manisa temaslarımız içerisinde Manisa Ticaret ve Sanayi Odası‘nı ziyaret etmeden geçemezdik. Bizleri misafir ettiğiniz için teşekkürlerimizi sunuyorum." dedi.

TSO Başkan Yardımcısı Yaşar Coşkun, seçimlerin öncelikle ülkemizin geleceği için hayırlara vesile olmasını dilediklerini belirterek, MHP heyetini ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve genel seçimlerde başarılar diledi.

Kaynak: İHA