Chp Giresun Milletvekili Aday Adayı Gezmiş’E Destek Sürüyor

CHP Giresun eski İl Başkanı, milletvekili aday adayı İnşaat Mühendisi Aykut Gezmiş’e teşkilatların ve Giresunluların desteği sanal ortamda da çığ gibi büyüyor.

Sosyal paylaşım sitesine üye sayısı 10 bini aşarken, “Aykut Gezmiş’in milletvekilliğini destekliyorum” sayfasına ise bir ayda yapılan ziyaretçi sayısı 20 bini buldu.

Gezmiş’i milletvekili olarak görmek isteyenler destek sayfaları oluşturmaya devam ederken; sosyal paylaşım sitelerinden tüm gelişmeleri memnuniyetle takip eden Aykut Gezmiş, "Desteklerini her platformda belirten tüm Cumhuriyet Halk Partili gönüldaşlarıma ve tüm Giresunlular’a teşekkür ediyorum" dedi.

Bu süreçte internet ve sosyal paylaşım sitelerinden gelen yorum, mesaj ve desteklerle moral bulduğunu ifade eden Gezmiş "Fırsat buldukça yazılan her mesaja, yapılan her yorum ve görüşe yanıt vermeye özen gösteriyorum. Çünkü zaman ayırıp sayfama destek olan her hemşerimin yazdıkları benim için çok önemli. Adıma açılan ‘Aykut Gezmiş’in milletvekilliğini destekliyoruz’ , ‘Aykut, Gezmiş’i milletvekili olarak görmek istiyoruz’ gibi sayfaları kuran ve her gün güzel paylaşımlarda bulunarak, sanal dünyada da desteğini arttırarak devam ettiren,çıktığım bu yolda yardım ve desteklerini esirgemeyen, bana güç veren tüm dostlarıma teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Ayrıca kurulan gençlik komitesi öncülüğünde “Aykut Gezmiş’in milletvekiliğini destekliyorum imza kampanyasında ise 3 gün içerisinde 4 bin imza toplanarak genel merkeze gönderildiği belirtildi.

Aykut Gezmiş’in milletvekilliğini destekleyen Gençlik Komitesi adına bilgi veren Ahmet Türkmen ise “Giresun’da yıllardır aynı isimleri aday olarak görüyoruz. Ancak her defasında aday olanlar ne yazık ki kazanamıyorlar da. Bize bizim gibi genç, gençlerin sorunlarını çözebilecek bir adaya ihtiyacımız var. Bu nedenle de Aykut Gezmiş’i desteklemek amacıyla bir imza kampanyası başlattık ve 3 günde 4 bin imza toplayarak partinin genel merkezine gönderdik” şeklinde konuştu.

CHP Giresun Milletvekili aday adayı Gezmiş’e açık destek verdiğini ifade eden Keşap İlçe Başkanı Metin Öztürk ise “Hafta sonu aday adayları için temayül yoklaması yapılacaktır. Partimizin 13 aday adayı var. Gönül hepsinin milletvekili olmasını ister ancak sadece dört adayı seçebileceğiz. Seçeceğimiz dört aday adayından ilk sırada yazacağımız isim Aykut Gezmiş olacaktır” ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA