Baymak Mertaş Group Showroom Görkemli Bir Törenle Açıldı

Avrupa‘nın en yeni ve en modern ısıtma ve soğutma sistemi üreticisi Baymak, Balıkesir’in Edremit ilçesinde Mertaş Group bünyesinde hizmet vermeye başladı.

Akçay yolu üzerinde aynı zamanda Edremit Ticaret Odası Başkanı (ETO)Mehmet Ertaş’ın işletmeciliğinde açılan Baymak Edremit Bölge Bayii, görkemli bir törenle körfez ilçe kaymakam ve belediye başkanları tarafından hizmete açıldı.

Baymak Mertaş Group açılış törenine, Edremit Kaymakamı Osman Tunç, Havran Kaymakamı Orhan Balcı, Edremit Belediye Başkanı Tuncay Kılıç, Havran Belediye Başkanı Hasan Lofçalıoğlu, Kadıköy Belediye Başkanı Hasan Özel, Edremit Ticaret Odası Meclis Başkanı Necati Uytun, Baymak Pazarlama Müdürü Umut Ertür, Baymak Satış Müdür Yardımcısı Arslan Gürel, Baymak Yapı Malzemeleri Yöneticisi Baycan İlhan, Baymak Bursa Bölge Müdürü Erkan Erdoğan ve iş adamları vatandaşlar ile basın mensupları katıldı.

Mertaş Group sahibi ve ETO Başkanı Mehmet Ertaş, “Yenilikçi ve reformist yapısıyla bilinen Baymak, kendi sektöründe lider konumda. Bu firmanın ürünleri ile bölge halkını tanıştırabilmenin mutluluğunu yaşıyoruz “dedi. Baymak, bin 500 metre kare alan üzerinde 2 showroomdan oluşuyor. Göz kamaştıran yerde aynı zamanda Kütahya Seramik ürünleri de teşhir edilecek.

Kaynak: İHA