Maliye Bakanı Şimşek Havanın Azizliğine Uğradı

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek‘in içerisinde bulunduğu Anadolu Jet uçağı, havanın sisli olması nedeniyle yaklaşık 15 dakika havada tur atmak zorunda kaldı. Bakan Şimşek‘i taşıyan uçak, sisin dağılması sonucu Kars Havalimanı‘na inebildi.

‘Türkiye Buluşmaları‘ toplantısına katılmak üzere bugün Kars‘a gelen Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, havanın azizliğine uğradı. Ankara‘dan tipi nedeniyle 30 dakika rötarla havalanan THY‘nin Anadolu Jet uçağıyla Kars‘a gelen Maliye Bakanı Şimşek ve beraberindekileri burada da sisli hava karşıladı. Yoğun sis nedeniyle yaklaşık 15 dakika havada kalan uçak, havada bir tur attıktan sonra sisin dağılmasının ardından Kars Havaalanı‘na iniş yapabildi. Havaalanında Vali Ahmet Kara, Kars Belediye Başkanı Nevzat

Bozkuş, Ak Parti İl Başkan Vekili Nevzat Şakiroğlu, kurum amirleri ve partililerce karşılanan Bakan Şimşek, ilk olarak Valiliğe geçti.

Son 8 yılda hükümet olarak Kars‘ın tarım ve hayvancılığına önemli yatırımlar yaptıklarını belirten Maliye Bakanı Şimşek, yatırımların bundan sonra da devam edeceğini söyledi.

Kaynak: İHA