Teknomarket bu hafta RIFT adlı oyunu inceledi

RIFT, Beyaz TV seyircileriyle buluştu. MMORPG oyunlarına yeni bir soluk getirecek oyunu Teknomarket siz oyuncular için inceledi.

Teknomarket bu hafta RIFT adlı oyunu inceledi
Esra Özyürek'in sunduğu RIFT (daha önce Rift: Planes of Telara) bu hafta Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Teknomarket adlı teknoloji programına konuk oldu. Programda video oyunlarını inceleyen Beyaz Gazete video oyunları ve teknoloji sorumlusu Talha Turhal, program başlamadan önce komik bir sürpriz ile oyuna giriş yaptı.

RIFT bir devasa rol yapma oyunudur. Oyun içerisinde bir karakter oluşruru ve akabinde görevler yaparak seviye atlarsınız. RIFT var olan MMORPG boşluğunda oyuncular için bir ferahlama süreci olarak satışa sunuldu.

RIFT tanıtımının ardından oyun sektöründe yaşanan 5 önemli haber de izleyicilere aktarıldı. Program sonlanırken Esra ve Talha, geçen haftaki programda sorulan soruya doğru cevap veren ve hediyeyi kazanmayı hak eden talihlinin adını da verdiler.

Sürprizlerle dolu, Rift'in incelendiği, önemli oyun haberlerinin aktarıldığı Teknomarket'in yeni programını haberin devamında yer alan videodanizleyebilirsiniz.