Nedim Şener'in eşi hastaneye kaldırıldı

GAZETECİ Nedim Şener, Ergenekon soruşturması kapsamında Bakırköy'deki evinde yapılan aramanın ardından gözaltına alınarak emniyete götürüldü.

Nedim Şener'in eşi hastaneye kaldırıldı
Sabahın erken saatlerinde başlayan ve yaklaşık 8 saat süren aramanın ardından Organize Suçlarla Mücadele Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alınan Nedim Şener, daha sonra Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirildi. Gazeteci Şener evinin çıkışında, kendisine mikrofon uzatan basın mensuplarına "Hrant için adalet için" diye seslendi.

Bu arada Şener'in gözaltına alınışını vatandaşlar alkışlarla protesto ederken bazılarının ise gözyaşlarını tutamadığı görüldü. Şener'in polis aracına bindirilişi sırasında ise evinin önünde yoğun güvenlik önlemi alındı.

'İÇİŞLERİ BAKANI'NA SELAM OLSUN'

Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirilen Şener, "Yaşasın basın özgürlüğü. 'Özgürlük var' diyenlere bundan daha iyi cevap olmaz herhalde. Türkiye'deki basın özgürlüğünün durumu bu işte İçişleri Bakanı'na selam olsun" dedi.. Şener, sağlık kontrolünün ardından emniyet müdürlüğüne götürüldü.

ARABASINDAKİ CD'LERE EL KONULDU
Şener'in evin yakınında park halinde olan otomobilini de aranarak, aracın bagajından bir torba içinde bulunan CD'ler ile bazı belgelere el konuldu.

Bu arada Şener'in evine yapılan baskın sırasında bir hafta önce kalp ameliyatı olan eşinin fenalaştığı ve hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.

-KOMŞULARI BAYRAK ASTI-

Polislerin, Nedim Şener'in Bakırköy Kartaltepe Mahallesi Akın Yolu Sokak Oğuzhan Sitesi'ndeki evinde arama yapmaya başlamasının ardından bazı komşularının pencerelerine ve balkonlarına Türk bayrağı asması dikkat çekti.