Torbalı Jandarmasına Kaymakam‘dan Takdir

Torbalı‘da yaptığı çalışmalarla suçluların korkulu rüyası olan İlçe Jandarma Komutanlığı başarılı çalışmaları ile herkesin takdirini topluyor.

Torbalı‘da yaptığı çalışmalarla suçluların korkulu rüyası olan İlçe Jandarma Komutanlığı başarılı çalışmaları ile herkesin takdirini topluyor. Sorumluluk sahası içinde meydana gelen olayları en kısa sürede aydınlatmak için 24 saat görev yapan Jandarma ekipleri faili meçhul birçok olayı çözüyor. İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler son olarak Pamukyazı Mahallesi ve Sağlık köyü arasındaki İzmir-Aydın karayolunda faili meçhul kaza olayını aydınlattı. İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Oğuzhan Uslu ve personelini makamında kabul eden Arslan, takdir belgelerini verdi.

KAYMAKAM ARSLAN, EKİBİ TAKDİR ETTİ

Jandarma 5 Mart günü sabaha karşı aldığı ihbar üzerine Pamukyazı Mahallesine gitti. Yol kenarında bir ceset ile karşılaştı. Yapılan ilk incelemelerde üzerinden kimlik çıkmayan yaşlı adama bir tırın yaşlı çarptığı ve olay yerinden kaçtığı tespit edildi. Olayı aydınlatmak için kurulan ekip markası belirlenen tırı ve şoförünü bulabilmek için yoğun çaba sarf etti. İlk olarak ölen şahsın 62 yaşında Ali Sabancı olduğu bulundu. Ardından 132 farklı güvenlik kamerasını inceleyen özel ekip, 46 ilde 604 tırı inceledi. Yapılan titiz araştırmanın ardından tır şoförü Mehmet T.‘yi buldu. Başarılı operasyon sonucu olayı aydınlatan İlçe Jandarma Komutanlığı personeline Kaymakam Zeki Arslan takdir belgesi verdi. Olayı kısa sürede çözüme kavuşturan ekibi kutluyorum diyen Kaymakam Arslan “Başarılı çalışmaların devamını bekliyoruz" dedi.

Kaynak: İHA