Memurlardan Polise Tokat Uyarısı

Türkiye Kamu Sen Kastamonu Temsilcisi Ercan Karabacakoğlu, yaptığı basın açıklamasının sonunda alanda görev alan polislere yönelik yaptığı konuşmada, "Kimseye kendinize tokat attırmayın. Atılmasına vesile olanlara gereken cezayı verin" dedi.

Nasrullah Meydanı‘nda seçim öncesinde kamu çalışanlarını uyarmak amacıyla basın açıklaması yapan Kamu Sen Kastamonu temsilcisi Ercan Karabacakoğlu, konuşmasında yaklaşan Genel seçimler öncesinde vekil adaylarının vereceği vaatler konusunda uyardı. Kamu çalışanlarının taleplerini sıralayan Karabacakoğlu, kamu çalışanlarında uygulanan 4/B ve 4/C yöntemlerini de sert bir dille eleştirdi. Karabacakoğlu, açık kadroların doldurulması için gündemde olan ithal öğretmenlik uygulamasına da karşı olduklarını

belirtti. Basın açıklamasının sonunda çevrede görev yapan polislere seslenen Karabacaakoğlu, geçtiğimiz günlerde Şırnak‘ın Silopi ilçesinde BDP Milletvekili Sebahat Tuncel‘in polisi tokatlanmasına atıfta bulundu. Karabacakoğlu, "Emniyet mensubu arkadaşlar burada. Normal basın açıklamasında söylenmez ama kimseye kendinize tokat attırmayın. Bu, atılmasına vesile olanlara, gereken cezayı verin" dedi.

Karabacakoğlu‘nun konuşmasının ardından basın açıklaması olaysız bir şekilde sona erdi.

Kaynak: İHA