Öyle Bir geçer zamanki 23. bölüm (kanal d dizi izle)- dizi izle

Öyle Bir geçer zamanki 23. bölüm (kanal d dizi izle)- dizi izle. Öyle Bir geçer zamanki 23. bölüm (kanal d dizi izle)- dizi izleyin. Öyle Bir geçer zamanki 23. bölüm (kanal d dizi izle)- dizi izlemek için tıklayınız. İşte Öyle Bir geçer zamanki 23. bölüm (kanal d dizi izle)- dizi izleÖyle Bir geçer zamanki 23. bölüm (kanal d dizi izle)- dizi izle..

Öyle Bir geçer zamanki 23. bölüm (kanal d dizi izle)- dizi izle
Kanal D’nin reyting rekortmeni dizisi Öyle Bir Geçer Zaman Ki’nin yeni bölümü dün akşam ekranlara geldi. Dizinin yeni bölümünde banka kredisi çekerek iş kurmak isteyen Ali Kaptan, Carolin ve Ekber’in tuzağına düştü… Bankadan 30 bin lira kredi çeken Ali Kaptan bunun karşılığı olarak ise eski karısı Cemile’nin evini ipotek ettirdi.

CAROLİN, ALİ KAPTAN'A NASIL TUZAK KURDU- TIKLA İZLE

CEMİLE GERÇEĞİ ÖĞRENDİ

Kendisine iş bulan Hikmet Karcı isimli holding patronun kimliği araştıran Cemile, şok eden bir gerçekle karşı karşıya kaldı. Çünkü kendisine en zor anlarında yardım eden kişi Hikmet Karcı, balıkçının ta kendisiydi… Oğlunun ölümünün ardında tüm zenginlikten vazgeçtiğini söylenen meçhul balıkçı Hikmet Karcı, yıllardır sakladığı bu sırrını Cemile’ye anlattı.

CEMİLE, HİKMET KARCI'NIN KİM OLDUĞUNU NASIL ÖĞRENDİ-TIKLA İZLE

HİKMET KARCI BÜYÜK SIRRINI ANLATTI- TIKLA İZLE

AYLİN EVLENDİ!

Ailesinden habersiz evden ayrılan Aylin, Talaşoğlu Holding’in veliahtı Murat Talaşoğlu ile evlendi. Aylin’in geç saat olmasına rağmen eve gelmemesi nedeniyle tedirgin olan Cemile ise polis ile birlikte Talaşoğlu’nun köşkünü bastı… Kızının kaçırıldığını savunan Cemile, şok eden bir gerçekle karşı karşıya kaldı…

AYLİN EVLENDİ, CEMİLE DÜĞÜNÜ BASTI-TIKLA İZLE

İşte Öyle Bir Geçer Zaman Ki’nin yeni bölümünde yaşananlar…

BEYAZ GAZETE