Kendine Hırsız Diyen İki Kişiyi Bıçakladı

Konya‘da marangoz kardeşlerden biri kendilerine hırsız dediğini iddia edilen iki müşterisini çıkan kavgada bıçakla yaraladı.

Olay, merkez Karatay ilçesi Tatlıcak Mahallesi Bahri Sokak‘ta meydana geldi. İddiaya göre, marangoz Muhammet Ö. (26), Haydar S.‘nin (22) evine mutfak dolabı yapmak için ölçü almaya geldi. Ölçü alıp iş yerine dönmesinin ardından, evde bir şeylerin kayıp olduğunu iddia eden Haydar S., Muhammet Ö.‘yü arayarak evine çağırdı. Kardeşi Ali ile birlikte eve giden Muhammet Ö., Haydar S. ve yanında bulunan Serdar Y. ile tartıştı.Tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle Muhammet Ö. yanındaki bıçakla Haydar S. ve Serdar

Y.‘yi bıçaklayarak kaçtı. Özel bir araçla Konya Numune Hastanesi‘ne kaldırılan yaralılara ilk müdahale burada yapıldı. İki kez kalbi duran Haydar S., yaplıan müdahalenin ardından Selçuk Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi‘ne sevk edilirken, diğer yaralının ise durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Öte yandan olaya karışıp bir otomobille kaçan şüpheliler Ereğli yolu üzerinden polisin dikkati sonucu kısa sürede yakalandı. Yakalanan şüpheliler Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi‘nde sağlık kontrolünden geçirilerek Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği‘ne götürüldü.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak: İHA