Ak Partili Başkan Başkan Akay Kapı Kapı Gezip, Hükümet İcraatlarını Anlatacaklarını Söyled

AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay, ilçe teşkilatlarında yoğun çalışmalar yapıldığını dile getirdi.

Yoğun bir katılımla düzenlenen teşkilat toplantılarında oluşan sinerjinin son derece önemli olduğunu dile getiren AK Parti İl Başkanı Ömer Cihat Akay, Gaziemir Danışma Meclisi ve Balçova İlçe Danışma toplantılarına katıldı. Gaziemir İlçe Başkanı İsmail Akdağ ve Balçova İlçe Başkanı Oktay Duru‘nun evsahipliğinde yapılan toplantılara İl Başkan Yardımcıları, İlçe Başkanları, milletvekili aday adayları ve çok sayıda AK Partili katıldı. AK Parti teşkilatlarında oluşan sinerjinin son derece önemli olduğunu dile getiren Başkan Akay, seçimde İzmir‘de birinci parti olacaklarını söyledi. Teşkilat çalışmaları konusunda kadın ve gençlik kolları faaliyetlerinin önemini vurgulayan Akay, "Ana kademe yönetimleri, kadın kollarımız ve gençlik kollarımız teşkilatımızın omurgasını oluşturmaktadır. Siyasette özellikle kadınlarımız ve gençlerimiz bizim can damarımız konumundadır. Genel Başkanımız ve Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan, İl Başkanlığı görevini tarafıma tevdi ederken yönetim kurulu için tüm illerde yüzde 20 olan kadın kotasını İzmir‘de yüzde 30 olarak uygulamamı istedi. Biz de yönetim kurulumuzun yüzde 30‘unu kadınlardan oluşturduk. Şimdi ise ‘keşke kadın kotasını yüzde 40 olarak uygulasaydık‘ diye düşünüyoruz. Çünkü geçen süreçte kadınlarımızın olduğu her yerde güven, huzur, şefkat ve profesyonellik olduğunu gördük. 2011 seçimlerinde en büyük görev kadınlarımıza düşüyor. Kapı kapı gezerek hükümetimizin icraatlarını anlatacağız" diye konuştu.

Seçim çalışmalarında öncelikli ilke olarak hoşgörü, birlik ve beraberliği benimseyeceklerini dile getiren Başkan Akay şunları söyledi: "Gaziemir gibi sürekli büyüyen ve gelişen ilçelerimizi İzmir‘in atardamarı olarak görüyorum. İzmir‘in kalbinin attığı, seçim sonuçlarını doğrudan etkileyecek bu ilçelerimizde ve diğer metropol ilçelerimizde örnek bir seçim çalışmasına imza atacağız. Bu ilçelerdeki başarı İzmir‘deki başarıyı getirir. İnançla, hoşgörüyle birlik ve beraberlik ile bunu başaracağımıza inanıyorum. Biz bunu yürekten istiyoruz."

Gaziemir İlçe Başkanı İsmail Akdağ ise AK Parti Hükümeti tarafından Gaziemir‘e yapılan yatırımlara değindi. Geçtiğimiz günlerde Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım tarafından açılışı yapılan Otokent kavşağının buradaki esnaf için hem ekonomik hem de zaman anlamında büyük bir rahatlama sağladığını söyledi. Balçova İlçe Başkanı Oktay Duru ise gecesini gündüzüne katan AK Teşkilatlarla İzmir‘den birinci parti çıkacaklarını ifade etti. Duru Balçova‘da yoğun bir teşkilat programı sürdürdüklerini belirterek, " İzmir‘den de Balçova‘dan da birinci parti çıkmak tek hedefimiz" diye konuştu.

Kaynak: İHA