İbrahim Tatlıses'e suikasttan gözaltında olan Abdullah Uçmak'ın evinde arama

İbrahim Tatlıses'e yönelik silahlı saldırıya ilişkin gözaltına alınan Abdullah Uçmak'ın evinde yapılan aramalar sona erdi.

İbrahim Tatlıses'e suikasttan gözaltında olan Abdullah Uçmak'ın evinde arama
Tatlıses suikasti- gözaltılar ve hastane süreci (Son Detaylar)

Polis, ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses'e yapılan saldırının ardından gözaltına alınan Uçmak'ın evinden çok sayıda delil torbasıyla çıktı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, akşam saatlerinde Kurtköy Esenşehir Mahallesi Lale Sokak'ta bulunan 8 katlı binanın 6. katındaki daireye baskın düzenledi. Polis, binada ve evde geniş çaplı incelemelerde bulundu. Evdeki aramalar saat 01.00'a kadar sürdü. Aramaları tamamlayan polis, zanlı Abdullah Uçmak'ın evinden çok sayıda delil torbasıyla çıktı.

İbrahim Tatlıses'e suikasttan gözaltında olan Abdullah Uçmak'ın evinde arama İBRAHİM TATLISES İLE İLGİLİ SON DAKİKA HABERLER   (TIKLAYINIZ)

İbrahim Tatlıses'e suikasttan gözaltında olan Abdullah Uçmak'ın evinde arama VALİ VE EMNİYET MÜDÜRÜNDEN ABDULLAH UÇMAK AÇIKLAMASI (TIKLAYINIZ)

İbrahim Tatlıses'e suikasttan gözaltında olan Abdullah Uçmak'ın evinde arama İBRAHİM TATLISES VURULMA ANI VİDEO İZLE  (TIKLAYINIZ)

İbrahim Tatlıses'e suikasttan gözaltında olan Abdullah Uçmak'ın evinde arama İBRAHİM TATLISES'iN DOKTORUNDAN SON AÇIKLAMA (17.03.2011) (TIKLAYINIZ
)

İbrahim Tatlıses'e suikasttan gözaltında olan Abdullah Uçmak'ın evinde arama İBRAHİM TATLISES'iN HASTANEYE GETİRİLİŞİ VİDEO İZLE (TIKLAYINIZ)

İbrahim Tatlıses'e suikasttan gözaltında olan Abdullah Uçmak'ın evinde arama İBRAHİM TATLISES'İN HAYAT HİKAYESİ -
FOTO GALERİ
 (TIKLAYINIZ)

İbrahim Tatlıses'e suikasttan gözaltında olan Abdullah Uçmak'ın evinde arama İBRAHİM TATLISES'İN HİÇ BİLİNMEYENLERİ - FOTO GALERİ (TIKLAYINIZ)

İbrahim Tatlıses'e suikasttan gözaltında olan Abdullah Uçmak'ın evinde arama ABDULLAH UÇMAK KİMDİR? (TIKLAYINIZ)

İbrahim Tatlıses'e suikasttan gözaltında olan Abdullah Uçmak'ın evinde arama ABDULLAH UÇMAK 1998'DE İBRAHİM TATLISES İÇİN NE DEDİ? (TIKLAYINIZ)

İbrahim Tatlıses'e suikasttan gözaltında olan Abdullah Uçmak'ın evinde arama İBRAHİM TATLISES SUİKASTINDA İLK GÖZALTILAR (TIKLAYINIZ)