Demirpark Avm’Nin 2. Kuruluş Yıldönümü Dolayısıyla Kokteyl Düzenlendi

Demir Park AVM ikinci kuruluş yıl dönümü nedeniyle Zonguldak Ticaret Sanayi Odası’nda kokteyl düzenlendi.

Düzenlenen kokteyle Vali Yardımcıları Cemalettin Özdemir ve Fethi Özdemir, Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Özbakır, Ticaret Sanayi Odası Başkanı Salih Demir, Demir şirketler grubu Yönetim Kurulu Üyesi Metin Demir, Zonguldak Belediye Başkan Vekili Muharrem Akdemir, Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen, Çatalağzı Belediye Başkanı Mehmet Alim, Bakacakkadı Belediye Başkanı Muhammet Albuz, Çates Müdürü Muzaffer Gençoğlu, Esnaf Odaları Birliği Başkanı Muharrem Çoşkun, Daire Müdürleri Demir Park Yönetimi çalışanları ve çok sayıda davetli katıldı.

Gecenin açılış konuşmasını yapan Demir Park AVM Müdürü Celalettin Karabeyer,

Demir parkın 2. yaşını kutlayarak Demir Madencilik sahiplerine teşekkür etti. Daha sonra konuşma yapan Demir şirketler grubu Yönetim Kurulu Üyesi Metin Demir ise katılan herkese teşekkür etti.

Konuşmaların ardından hizmetlerinden dolayı Vali Yardımcısı Fethi Özdemir Ahmet Erdoğan’a plaket verdi. Daha sonra Demir Park AVM’nin üstünden atılan havai fişek gösterileri geceye renk kattı. Yaklaşık 10 dakika boyunca sunulan havai fişek gösterisi geceyi aydınlattı.

Kaynak: İHA