Vaillant İle İlk Kez ‘Kaskad‘ Sistemi Kullanıldı

Adıyaman‘da kamu kurumları içersinde ilk kez doğalgaza geçen Bayındırlık ve İskan Müdürlüğü‘nün sistem açılışı görkemli bir tören ile gerçekleştirildi.

Bayındırlık ve İskan Müdürlüğü binasında ilk kez uygulanan kaskad sisteminde Vaillant kombileri tercih edildi. Vaillant Kompi sistemlerini kullanan yeni abonelerin abonelik bedellerini, Vaillant Group tarafından karşılanacak.

Bayındırlık ve İskan Müdürlüğü‘nün doğalgaz sistemleri açılışına Akmercangaz Genel Müdürü Oğuzhan Soysal, Vaillant Group Türkiye Country Manager‘i Christoph M.Grosser, Vaillant Türkiye Genel Müdürü Levent Taşkın, Vaillant Group Türkiye Servis Direktörü Aykut Babila katıldı.

İl Müdürlüğü binasında ecoTEC VU 5‘li ve 4‘lü kaskad sisteminin uygulandığını belirterek, enerji tasarrufu ve yüksek konfor sunduğunu ifade ettiler.

Akmercangaz Genel Müdürü Oğuzhan Soysal, doğalgaz kullanımının ucuz ve temiz olduğunu belirterek, doğalgazın avantajlarından bahsetti.

Vaillant Türkiye Genel Müdürü Levent Taşkın, sektörde 139 yıllık bir geçmişlerinin olduğunu ve konforu müşterilerine sunduklarını belirterek, Adıyaman‘da yeni doğalgaz aboneleri arasında Vaillant kullananlara doğalgaz abonelik bedellerini kendilerinin ödeyeceğini kaydetti.

180 Dolar olan abonelik bedelini Vaillant olarak ödemeninin vatandaşları bir külfetten kurtaracağını ifade eden Taşkın, "Abonelik bedelini ödemenin yanında, kradi kartına 12 taksit imkanı ve belli dönemlerde indirimler yapacağız. Verimli ve uygun fiyatlı bir markayız" dedi.

Vaillant Group Türkiye Country Manager‘i Christoph M.Grosser ise, Vaillant olarak dünyanın ve Avrupa‘nın lideri olduklarını kaydederek, 2011 yılında bölgesel yatırımlar yapacaklarını aktardı.

Christoph M.Grosser, Doğu, Güneydoğu ve Ege Bölgelerinde servis ve eğitim yatırımlarının devam ettiğini ve kalite sunduklarını sözlerine ekledi.

Davetliler daha sonra Aydın Makina Mühendisliği Vaillant Showroom‘unun açılışını gerçekleştirdiler.

Kaynak: İHA