Adana TV 15 Şubat’tan itibaren uydudan yayın yapacak

Adana’nın kablolu ve karasalda yayın yapan televizyonu Adana TV 15 Şubat‘tan itibaren uydu üzerinden yayın yapacak. Gündoğan Medya Grubu (GMD) Başkanı Vedat Gündoğan, Adana için bir hayali gerçekleştirdiklerini belirterek, “Adanalı’nın dünyanın dört bir t



KUMANDANIN 1 NUMARASINDA ‘ADANA TV‘ OLSUN
“Adana’yı, Adanalıları seviyoruz.” diyen Vedat Gündoğan, “Hemşerilerimizden memleketlerinin ‘01 Adana’ plaka numarasından yola çıkarak Adana TV’yi kumandalarının bir numarasına ayarlamalarını istiyoruz.” dedi.
Gündoğan, “Yaptığımız işi seviyoruz. Adana TV isminin ekranda nasıl duracağından yayın içeriğine kadar her şeyle bizzat ilgileniyorum. Televizyonumuzun yüzünü, tanıtım, jenerik ve fragmanlarımızı bu işin en iyilerine yaptırıyoruz. Adanalı hemşerimiz Adana TV’yi açtığı zaman yaygın bir televizyon kanalının jenerikleri ekran yüzüne bakar gibi bir Adana televizyonu bulacaklar. Radyo ve televizyon yayıncılığında gerçekten iddialı projeleri olan herkese kapımızın açık. Adana’nın dünyaya açılan penceresinde birlikte çalışabiliriz. Hemşerilerimizden dünyanın neresinde olursa olsunlar televizyonlarına sahip çıkmalarını istiyorum. Bize, çıkmış olduğumuz yolda her konuda varlıklarını esirgemeyen, bize güç veren tüm dostlarımıza çok teşekkür ederim.” şeklinde konuştu.
Gündoğan Medya Grubu bünyesindeki Adana TV’nin Frekans bilgileri şöyle: Türksat 3 a 12729 .00 mhz H sembol 30000 pec 5/6”