Beşiktaş Dinamo Kiev :1-4 maçın golleri ve özeti izle

Beşiktaş Dinamo Kiev :1-4 maçın golleri ve özeti izle. Beşiktaş Dinamo Kiev :1-4 maçın golleri ve özeti izleyin. Beşiktaş Dinamo Kiev :1-4 maçın golleri ve özeti izlemek için tıklayınız.İşte Beşiktaş Dinamo Kiev :1-4 maçın golleri ve özeti izle...Star tv izle...

Beşiktaş Dinamo Kiev :1-4 maçın golleri ve özeti  izle
Şampiyonluk yarışına havlu atan Beşiktaş, en büyük hedefi Avrupa'da da umutsuz kaldı.. Dinamo Kiev karşısında bozguna uğrayan Kartal, Dublin hayalini mucizelere bıraktı..

Beşiktaş Dinamo Kiev :1-4 maçın golleri ve özeti  izleMAÇIN KARELERİ İÇİN TIKLAYINIZ

Beşiktaş Dinamo Kiev :1-4 maçın golleri ve özeti  izleMAÇIN ÖZETİ İÇİN TIKLAYINIZ


Ligde şampiyonluk yarışının gerisinde kalan Beşiktaş, 2 aylık bir aranın ardından yeniden Avrupa arenasına çıktı. Siyah beyazlılar, Fiyapı İnönü Stadı'nın dolduran taraftarının büyük desteği altında UEFA Avrupa Ligi 2. tur ilk maçında Ukrayna ekibi Dinamo Kiev ile karşılaştı.

Siyah beyazlı taraftarlar, Ankaragücü maçının devre arasındaki kavga eden İbrahim Üzülmez ile İbrahim Toraman'a maç öncesi destek verdi.
Taraftarlar önce sözleşmesi fesh edilen İbrahim Üzülmez için ''Deli İbrahim'' tezahüratları yaparken, daha sonra da ''Adam gibi adam İbrahim Toraman'' diye bağırarak İbrahim Toraman'a da sevgi gösterilerinde bulundu.
Tribünde ayrıca iki futbolcunun birlikte resimlerinin yer aldığı ve üzerinde ''Seviyoruz sizi'' yazılı pankart açıldı.

Kavga nedeniyle İbrahim Üzülmez'in, sözleşmesinin feshedilmesinin ardından siyah beyazlılarda kaptan olarak sahaya İspanyol yıldız Guti çıktı.

Beşiktaş Teknik Direktörü Bernd Schuster, İbrahim Üzülmez ile yaşanan olayın içinde yer alan İbrahim Toraman'ı bu maçta yedek soyundurdu. Toraman'ın yerine savunmanın göbeğinde Matteo Ferrari'ye forma şansı buldu. En son 15 Aralık 2010'daki Rapid Wien maçında ilk 11'de oynayan Ferrari, böylece 9 resmi maçın ardından formasına kavuştu.

Bernd Schuster, forvet hattında da değişiklik yaptı. Alman hoca, Almeida'nın yerine Bobo'yu Dinamo Kiev karşısında 11'de sahaya sürdü.

Beşiktaş, taraftarının da desteğiyle maça daha etkğili ve istekli başlayan taraf oldu. Siyah beyazlılar, önemli gol pozisyonları üretemese de oyunun kontrolünü elinde tutarak maçı devam ettiriyordu ancak ilk gol konuk ekipten geldi.
27. dakikada sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda Shevchenko'nun kafa vuruşunu, Vukojevic tamamlayarak Ukrayna ekibini öne geçirdi.


Beşiktaş bu gole çok geçmeden Quaresma ile cevap vermeyi bildi. Dakikalar 37'yi gösterdiğinde sol kanattan Bobo'nun yaptığı ortada Nobre'nin penaltı noktasına doğru indirdiği topu Portekizli yıldız, sol ayağı ile kalecinin parmaklarının ucuyla yaptığı müdahaleye rağmen sağ kşeden ağlara gönderdi.
İlk yarının kalan bölümlerinde önemli bir tehlike yaşanmadı ve devre arasına 1-1'lik eşitlikle girildi.

İki takımın da aynı 11'le çıktığı ikinci yarının hemen başında Beşiktaş kalesi önemli bir tehlike atlattı. 48. dakikada sağ kanattan gelişen atakta ceza sahasına gönderilen pasta, Hakan ile karşı karşıya kalan Yarmolenko'nun aşırtma vuruşu üstten auta çıktı.

İki dakika önce Beşiktaş'ın yanında olan şans bu kez Kiev'in yanındaydı ve yine bir kornerden Beşiktaş ikinci golü kalesinde gördü. Sağ köşeden ceza sahasına ortalanan kornerde ön direğe hareketlenen Shevchenko'nun kafa vuruşu çizgi önündeki İsmail'in müdahalesine rağmen ağlara gitti.

Maçın ilk değişikliğini 56. dakikada Kiev'in kazandığı faul sırasında Beşiktaş yaptı. Schuster, Fabian Ernst'i oyundan alıp Erhan Güven'i sahaya sürerken, Beşiktaş taraftarı bu değişikliğe tepki gösterdi.
Aynı dakika içinde Beşiktaş kalesinde bir gol daha gördü. Sağdan ceza sahasına ortalanan serbest vuruşta arka tarafa açılan top içeri dolduruldu. Gusev'in yakın mesafeden yaptığı kafa vuruşu üst direkten geri dönerken, Yussuf'un ayak koyduğu top Kiev'in üçüncü golü olarak ağlarla buluştu.

Bernd Schuster, oyuna ikinci hamlesini 69. dakikada yaptı. Alman hoca, Nobre'yi oyundan çıkarırken Almeida'yı sahaya sürdü.
Portekizli golcü, 73. dakikada farkı azaltacak gol fırsatını kullanamadı. Sağ kanattan yapılan ortada uzak direğe hareketlenen Almeida, kaleciden seken topu kontrol edemeyince pozisyon autla sonuçlandı. Beşiktaş 78. dakikada bu kez Quaresma ile gole yaklaştı. Sol çaprazdan ceza sahasına giren yıldız oyuncunun vuruşu yan ağlarda kaldı. Schuster, oyuna son hamlesini 80. dakikada Aurelio'nun yerine Necip'i alarak yaptı.

81. dakikada Bobo çok net bir pozisyondan yararlamadı. Rakiplerinden sıyrılan Quaresma'nın harika pasında topu çok iyi kontrol ederek ceza sahasına giren Brezilyalı'nın sert şutu, kalecinin ayağından döndü. 86. dakikada Shovkovskiy bir kez daha gole izin vermedi. Hilbert'in pasıyla ceza sahasına giren Guti'nin sert şutunu Shovkovskiy çok iyi bir refleks ile çeldi.

Maçın son dakikasında, Beşiktaş'ın umutlarını mucizelere bırakan gol geldi. Gusev, Hakan ile girdiği pozisyon sonrası çalılan penaltıyı gole çevirerek skoru belirledi: 1-4
Bu arada Quaresma, uzatma dakikalarında ikinci sarı karttan atılarak cezalı duruma düştü.

Maç sırasında kaleci Hakan ve Erhan'ı ayaklarına top gelişte ıslıklayan, oyundan alınışları sırasında Nobre ve Aurelio'yı yuhalayan taraftarlar, teknik direktör Bernd Schuster'e de ilk kez tepki koydu. Siyah beyazlı taraftarlardan "Schuster istifa'" sesleri yükseldi. -BEŞİKTAŞ: 1 - DINAMO KIEV: 4

Stat
Fiyapı İnönü

Hakem
Pedro Proenca Oliveira Alves Garcia (Portekiz)
Yardımcı hakemler
Venancio Manuel Raposo Batista Tome - Ricardo Jorge Ferreira Santos
4. hakem
Paulo Jorge Lourenço Batista
İlave yardımcı hakemler
Joao Francisco Lopes Ferreira - Bruno Alexandre Silva Esteves

Beşiktaş Hakan, İsmail, Sivok, Hilbert, Ferrari, Ernst (Dk. 56 Erhan), Aurelio, Guti, Quaresma, Nobre (Dk. 69 Almeida), Bobo Dinamo Kiev Shovkovskiy, Danilo Silva, Vukojevic, Gusev, Eremenko, Yussuf, Leandro Almeida, Mikhalik (Dk. 72 Popov), Yarmolenko (Dk. 89 Garmash), Mileskiy, Shevchenko (Dk. 84 Kravets)

Goller
Dk. 37 Quaresma (Beşiktaş), Dk. 27 Vukojevic, Dk. 50 Shevchenko, Dk. 56 Yussuf, Dk. 90 Gusev pen. (Dinamo Kiev)

Kırmızı kart
Dk. 90+3 Quaresma

Sarı kartlar
Dk. 61 Sivok, Dk. (Beşiktaş) Dk. 70 Shevchenko (Dinamo Kiev)