Kılıçdaroğlu’ndan Engelli Çocuklara Moral Ziyareti

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu dün gece geldiği İstanbul’da, Bakırköy Belediyesi’nin ambulans uçakla İstanbul’a getirttiği doğuştan engelli 4 yaşındaki Kadir ve 1 yaşındaki Hasret Demir’i ziyaret etti.


Caferilik İnancını Tanıtma Araştırma ve Eğitim Derneği`nce (CAFERİDER) düzenlenen "Evrensel Aşura Matem Merasimi`ne" katılmak için dün gece İstanbul`a gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, engelli iki kardeşe moral ziyareti gerçekleştirdi. Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen’in izlediği haber üzerine Ambulans uçakla İstanbul’a getirttiği Kadir ve Hasret Demir’i ziyaret eden Kemal Kıçdaroğlu, Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen ve engelli çocukların annesi Müzeyyen Demir ile babası Bahattin Demir’den bilgi aldı.

Demir kardeşlerin anne-babası Müzeyyen ve Bahattin Demir, “İstanbul’a gelir gelmez Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’nde çocukların tedavilerine başlandı. Şu an için 5 yıldızlı bu otelde kalıyoruz. Bakırköy Belediye Başkanımız Ateş Ünal Erzen bize en kısa zamanda kendi evimizin hazırlanacağı müjdesini verdi. Hastaneye gidiş-gelişlerimizde belediyenin hemşireleri ambulansla bize refakat ediyor.” diye konuştu.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da,"Görüyorum ki Bakırköy Belediye Başkanımız Ateş Ünal Erzen gereken her şeyi yapmış ve yapmaya devam ediyor. Umarım çocuklarınız en kısa süre içerisinde sağlıklarına kavuşurlar." dedi.