Vatan Bilgisayar'da Yılbaªı ?nd?r?mler? Devam Ed?yor

Türkiye`nin 23 ayrı şehrinde yer alan 44 mağazasıyla hizmet veren Vatan Bilgisayar, yeni yıla sayılı günler kalan düzenlediği kampanyalarla teknoloji tutkunu tüketicilerinin yüzünü güldürmeye devam ediyor.

Vatan Bilgisayar'da Yılbaªı ?nd?r?mler? Devam Ed?yor
Mağazalarında güvenli alışveriş ortamında en geniş ürün çeşidi ve en uygun fiyatlarla hizmet veren Vatan Bilgisayar, yeni yılda sevdiklerine teknolojiyi armağan etmek isteyen tüketicileri için tüm ürünlerde geçerli olacak yüzde 25 indirim kampanyası başlatıyor. 23 Aralık 2011 tarihinde teknoloji dünyasının bir numaralı sanal alışveriş merkezi www.vatanbilgisayar.com adresinde, 24 - 25 Aralık tarihlerinde ise Vatan mağazalarında başlayacak olan ve tüm ürünleri kapsayacak olan kampanya nakitte yada Axessve World kredi kartlarına özel 10 taksitte geçerli olacak

Türkiye`nin 23 ayrı şehirde yer alan 44 mağazasıyla hizmet veren Vatan Bilgisayar, yeni yıla sayılı günler kalan sunduğu kampanyalarla teknoloji tutkunu tüketicilere yeni yıl coşkusunu doyasıya yaşama fırsatı sunuyor. En seçkin dünya markalarını bünyesinde toplayarak "Teknoloji Vatan`dan Alınır" sloganını savunan Vatan Bilgisayar, yeni yılda sevdiklerine teknoloji armağan etmek isteyen tüketicilerin yine adresi oluyor. Türkiye`nin dev teknoloji perakende zinciri Vatan Bilgisayar, yeni yıl coşkusunuteknoloji tutkunu tüketicileriyle birlikte yüzlerce markaya ait, televizyondan cep telefonuna, bilgisayar parçalarından dijital kameralara, notebook`lardan küçük ev aletlerine kadar 10 binin üzerinde üründe geçerli olacak yüzde 25 indirim kampanyasıyla yaşıyor. Kampanya 23 Aralık 2011 tarihinde teknoloji dünyasının bir numaralı sanal alışveriş merkezi www.vatanbilgisayar.com adresinde, 24 - 25 Aralık tarihlerinde ise Vatan Hiperstore`larda, Vatan Notebook mağazalarında, 444 56 56 no`lu Vatan Çağrı Merkezi`nde geçerli olacak.
Kaynak: İHA