Bir Kadın Tanıdım 4. Bölüm özeti ve fragmanı

Çekimleri Kars'ta ve İstanbul'da gerçekleşen Bir Kadın Tanıdım, kadına şiddet haberleri ülkenin gündeminden düşmezken bu can yakan konuyu irdeleyecek cesur bir yapım olarak karşımıza çıkıyor.

Bir Kadın Tanıdım dizisinin 4. Bölüm özeti TNT web sitesinde şu şekilde yer aldı:

Aslı, Umut’un eski sevgilisinin birebir aynısı olan Leyla’yı karşısında görünce kendinden geçer. O sırada atölyeye gelmiş olan Umut hemen Aslı’yı kucaklar ve dışarı çıkarır. Aslı, şimdi Umut’un niye nişanda kendisini terk ettiğini anlamıştır. Leyla ise herkesten daha şaşkındır. Aslı’nın kendisini gazetedeki haberlerden tanıdığını sanarak paniğe kapılır.

Bu sırada Leyla’nın abisi Orhan, İstanbul’a gelmiş, ona adım adım yaklaşmaktadır. Kendisine yaklaşan tehlikeden habersiz Leyla, en yakın arkadaşı Melek’i arar. Melek’ten duydukları, içinde bulunduğu durumu daha da kötüleştirecektir.

Umut’un yarası açılmış, minibüsünün içinde kan kaybından kendinden geçmiştir. Onu bu halde bulan Leyla, pansiyona götürür. Leyla ile Umut, Leyla’nın odasında baş başadır. Sonunda Umut, Leyla’ya Zeynep’i anlatma fırsatı bulmuştur.

Leyla, Zeynep’in fotoğrafını gördüğünde benzerliğe kendisi de inanamaz. Ama en azından Umut’un neden peşinde olduğunu anlamış, biraz olsun rahatlamıştır. Ancak Kara Murat’ın olanları öğrendiğinde ne kadar tehlikeli olabileceğinden henüz haberi yoktur.

Dizide kocasından şiddet gören, hatta hayatındaki bu şiddet, tecavüze dönüşmek üzere olan bir kadını canlandıran Ekin Türkmen, ayakta durmayı başarıyor!